Home / Men  / Η Carhartt WIP επαναστατεί διατηρώντας τις αξίες της

Η Carhartt WIP επαναστατεί διατηρώντας τις αξίες της

Η Carhartt
Ενώ βρισκόμαστε ακόμα στην καρδιά του καλοκαιριού, ο κόσμος της μόδας προετοιμάζεται για τις φθινοπωρινές και χειμερινές του συλλογές, με την Carhartt WIP να μην αποτελεί εξαίρεση. Το brand παρουσιάζει τη νέα του κολεξιόν,.η οποία παρά το γεγονός ότι εμβαθύνει στην μποέμ αισθητική του Bloomsbury Group εξακολουθεί και διατηρεί τις εμβληματικές αξίες του.

 

Η Carhartt WIP αντλεί έμπνευση από τις καθημερινές ανάγκες ρουχισμού, λαμβάνοντας.υπόψιν αρχικά τη χρηστικότητα και, έπειτα, τη σύγχρονη κουλτούρα των worker items, με τον μποέμ χαρακτήρα της καλλιτεχνικής ομάδας του Bloomsbury Group.να πρωταγωνιστεί μέσα στη νέα συλλογή. Παρά την πολυπλοκότητα των αναφορών στη νέα συλλογή, αυτή εξακολουθεί να είναι σε επαφή με την εμβληματική αισθητική που έκανε.την Carhartt WIP να ένα από τα κορυφαία street style brands σήμερα.

Η νέα συλλογή περιλαμβάνει μία σειρά από loose jackets σε διάφορα σχέδια, φαρδιά παντελόνια, φούτερ, πουκάμισα και πλεκτές μπλούζες. Τα items που πρωταγωνιστούν στη νέα συλλογή είναι και τα best sellers του brand. Πιο συγκεκριμένα,.τα work jackets, τα puffers και να jean jackets βρίσκονται για ακόμα μία φορά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των θαυμαστών της Carhartt,.ενώ, μάλιστα, ξεχωρίζουν και τα παντελόνια, τα οποία συνδυάζουν ιδιαίτερα υφάσματα loose σιλουέτες.

Η Carhartt

 

Η συλλογή συνδυάζει επιτυχώς τους τομείς των worker fashion items, των στρατιωτικών ρούχων και των αναβαθμισμένων κολεγιακών στυλ.

Η νέα κολεξιόν είναι ήδη διαθέσιμη στο official site της Carhartt WIP.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada