Home / Good Life  / Η Cardi B κυκλοφορεί νέα Whipshots γεύση για τον Άγιο Βαλεντίνο

Η Cardi B κυκλοφορεί νέα Whipshots γεύση για τον Άγιο Βαλεντίνο

Whipshots

Η επωνυμία Whipshots με σαντιγί με βότκα της. Cardi B λανσάρει μία νέα γεύση με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

 

Η Cardi B μπαίνει στο πνεύμα της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου με την κυκλοφορία μίας νέας γεύσης Whipshοts. Το brand της δημιουργεί σαντιγί με βότκα και τώρα παρουσιάζει τη γεύση φράουλα για περιορισμένο χρονικό διάστημα, με αφορμή τον εορτασμό της ημέρας των ερωτευμένων. Οι θαυμαστές του προϊόντος και της rapper ζητούσαν από την αρχή αυτήν τη γεύση και τώρα θα έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν. Για το νέο λανσάρισμα, η Cardi B πρωταγωνιστεί και στην καινούργια καμπάνια, η οποία είναι γεμάτη καρδούλες, σατέν και ροζ. Για το νέο λανσάρισμα, η Cardi B πρωταγωνιστεί και στην καινούργια καμπάνια, η οποία είναι γεμάτη καρδούλες, σατέν και ροζ.

Τα Whipshots κυκλοφόρησαν το 2021 και βγήκαν με τρεις γεύσεις αρχικά. Βανίλια, καραμέλα και μόκα. Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών δημιούργησε και limited edition συλλογές με μέντα, μπαχαρικά κολοκύθας και lime. Μέχρι στιγμής έχει πουλήσει πάνω από τέσσερα εκατομμύρια κουτάκια. Μάλιστα, πέρυσι η rapper συνεργάστηκε με τη θρυλική τραγουδίστρια Patti LaBelle για την περίοδο των Χριστουγέννων. Η τελευταία της κυκλοφορία πρόκειται να γίνει μεγάλη επιτυχία και για το ότι κυκλοφορεί του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά και για τη γεύση.

 

 

whipshots.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.