Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Adele ετοιμάζει το επόμενο επιχειρηματικό της βήμα!

Η Adele ετοιμάζει το επόμενο επιχειρηματικό της βήμα!

Η Adele

Τι ετοιμάζει η πετυχημένη καλλιτέχνης που δεν έχει σχέση με τη μουσική;.Η Adele μπαίνει και αυτή στον κόσμο της ομορφιάς!

 

Έχετε κουραστεί από τα beauty brands των επωνύμων; Η Adele έρχεται και δίνει τη δική της πρόταση στον κόσμο της ομορφιάς! Πώς; Ιδρύει το δικό της brand με καλλυντικά, με την επωνυμία The Shelbourne Collective Limited. Σύμφωνα με πηγές έχει καταθέσει τα σχετικά έγγραφα που απαιτούνται για την ίδρυση της εταιρείας, η οποία θα έχει έδρα το Λονδίνο. Ακόμα και αν υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές από επώνυμα brands, οι fans έχουν ενθουσιαστεί διότι λατρεύουν το smokey make up look της και το eyeliner της είναι ένα από τα πιο signature.

 

 

Η manager της Λούσι Ντίκις επιβεβαίωσε το νέο επιχειρηματικό βήμα της τραγουδίστριας. Δήλωσε, επίσης, ότι σκοπός της είναι να δώσει κάτι διαφορετικό. Ακόμα είναι αρκετά νωρίς να μιλάμε για την επίσημη κυκλοφορία. Λογικά θα γίνει αφού τελειώσουν οι τόσο επιτυχημένες εμφανίσεις της στο Las Vegas, τον Ιούνιο του 2024. Παράλληλα, η Adele άφησε να εννοηθεί ότι το επόμενο έτος είναι πολύ πιθανό να κάνει ένα διάλειμμα από τις συναυλίες. Θα μπορέσει η ίδια να τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού της;. Να δώσει κάτι διαφορετικό στον κόσμο της ομορφιάς; We will see!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.