Home / Good Life  / Art & Culture  / Η Χάρις Αλεξίου δίνει νέα πνοή στο Τανγκό της Νεφέλης

Η Χάρις Αλεξίου δίνει νέα πνοή στο Τανγκό της Νεφέλης

Χάρις Αλεξίου

Ένα από τα πιο εμβληματικά τραγούδια της Χάρις Αλεξίου κυκλοφορεί ξανά με μία νέα πνοή, μέσα από το καινούργιο album της ερμηνεύτριας.

 

Μέσα από το πασίγνωστο Tango to Evora της Loreena McKennitt, τους λυρικούς στίχους και την αιθέρια ερμηνεία της Χάρις Αλεξίου γεννήθηκε “Το Τανγκό της.Νεφέλης”, το οποίο κυκλοφόρησε πρώτη φορά στο πολυπλατινένιο album Γυρίζοντας τον κόσμο. Από τότε αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους, Έλληνες και ξένους. Έχει συγκεντρώσει πάνω από 10 εκατομμύρια views και επτά εκατομμύρια streams και πρόσφατα ακούστηκε και στον τελικό του.Γερμανικού show Let’s Dance.

 

 

Τώρα, τον Ιούνιο του 2023, Το Τανγκό της Νεφέλης παρουσιάζεται με μια νέα ματιά. Η νέα, πιο φρέσκια εκδοχή του θα συμπεριληφθεί στο επερχόμενο album της Χάρις Αλεξίου “Reworks”,.που αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο. Με το νέο της album η αγαπημένη Ελληνίδα ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός εμπιστεύεται ξανά ανθρώπους της νεότερης μουσικής γενιάς.

 

Νέοι παραγωγοί και καλλιτέχνες, που έχουν τα ερεθίσματα της νέας εποχής, αγκαλιάζουν μουσικές και στίχους του ρεπερτορίου της που έχουμε αγαπήσει και μας τα παρουσιάζουν ξανά με σύγχρονο ήχο και μορφή. Τη σκηνοθεσία του ατμοσφαιρικού visualizer επιμελήθηκαν ο Σπύρος Καψίλης και ο Steven Airth. “Το Τανγκό της Νεφέλης” κυκλοφορεί από την Estia Recordings και τη Minos EMI, a Universal Music company.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.