Home / Good Life  / Art & Culture  / Η πλατεία Αριστοτέλους γίνεται θερινό σινεμά για μία μέρα!

Η πλατεία Αριστοτέλους γίνεται θερινό σινεμά για μία μέρα!

Τη Δευτέρα 5 του μηνός έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε θερινό σινεμά στην πλατεία Αριστοτέλους με ελεύθερη είσοδο!

 

Κρατάμε λίγο ακόμα καλοκαίρι στον Σεπτέμβριο χάρη στο θερινό σινεμά! Αυτήν τη Δευτέρα στις 5 του μηνός μία από τις πιο αγαπημένες τοποθεσίες της πόλης μετατρέπεται σε θερινό κινηματογράφο. Μία υπέροχη προβολή από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου στην πλατεία Αριστοτέλους με την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης. Η ταινία που θα προβληθεί με ελεύθερη είσοδο είναι το εμβληματικό musical Οι δεσποινίδες του Ροσφόρ του Ζακ Ντεμί, η οποία προβλήθηκε το 1967. Πρόκειται για μία νοσταλγική ταινία που θα θυμίσει σε όλους την αξία του παλιού γαλλικού κινηματογράφου.

 

Δύο δίδυμες δασκάλες ονειρεύονται μία ζωή στο Παρίσι γεμάτη τέχνη και έρωτα μακριά από το λιμάνι του Ροσφόρ. Παράλληλα δύο νεαροί καταφτάνουν στο λιμάνι και ονειρεύονται από την πλευρά τους όμορφα κορίτσια. Έτσι εξελίσσεται μία μαγευτική ιστορία όπου εραστές συναντιούνται μοιραία και είτε επανασυνδέονται είτε χωρίζουν. Ο υποψήφιος για Oscar Michel Legrand ντύνει μουσικά την ταινία με εκπληκτικό τρόπο.

Παράλληλα με την προβολή της εμβληματικής ταινίας θα υπάρξει στην πλατεία Αριστοτέλους μουσική με dj set, χορός και δωρεάν ροφήματα! Όλα αυτά γιορτάζουν παράλληλα την έναρξη του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης τη νέα σεζόν. Μη χάσετε αυτήν την υπέροχη βραδιά. Δευτέρα πέντε του μηνός στην πλατεία Αριστοτέλους!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.