Home / Family  / Η νέα Louis Vuitton baby collection είναι ό,τι πιο χαριτωμένο!

Η νέα Louis Vuitton baby collection είναι ό,τι πιο χαριτωμένο!

baby collection

O οίκος Louis Vuitton κυκλοφόρησε μία ακόμα baby collection για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας και η καμπάνια είναι σίγουρα η πιο χαριτωμένη που έχουμε δει.

 

Ως μία ωδή στην παιδική ηλικία, το Maison αποκαλύπτει μία νέα capsule προσθήκη στην πρώτη του Baby Collection, η οποία έκανε το ντεμπούτο της νωρίτερα του έτους. Αυτήν τη φορά ο οίκος Louis Vuitton σχεδίασε μία super χαριτωμένη συλλογή κατάλληλη για τους πιο κρύους μήνες. Οι δημιουργίες του high fashion brand “τυλίγουν”τα νεογέννητα με απαλότητα και ζεστασιά, μέσα από πλούσια υφάσματα και ντελικάτα κεντήματα. Κάθε κομμάτι είναι ειδικά φτιαγμένο με τη signature χειροτεχνία Louis Vuitton.

 

 

Ένα από τα χαρακτηριστικά pieces είναι τα πλούσια πλεκτά με το κέντημα Meli Melo, καθώς και τα αρκουδάκια με το iconic μονόγραμμα LV. Πέρα από κομμάτια ένδυσης και υπόδησης, η νέα Baby. Collection περιλαμβάνει μαξιλάρια, κουβέρτες, βαλίτσες ταξιδιού, χειμερινά αξεσουάρ, παιχνίδια, κουβερτούλες, καθώς και set φαγητού από πορσελάνη.

 

Κάθε κομμάτι της συλλογής είναι πραγματικά υπέροχο!. Το ίδιο θα χαρακτηρίζαμε και τη γλυκιά και χαριτωμένη καμπάνια, με ένα παραμυθένιο σκηνικό!. Ανακαλύψτε τη συλλογή του οίκου μέσα από το official site- κάποια από τα κομμάτια θα είναι σύντομα διαθέσιμα. Ανακαλύψτε τη συλλογή του οίκου μέσα από το official site– κάποια από τα κομμάτια θα είναι σύντομα διαθέσιμα. 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.