Home / Cozyhome  / Η νέα συλλογή φωτιστικών της JSPR ενώνει φύση με design

Η νέα συλλογή φωτιστικών της JSPR ενώνει φύση με design

Όπως παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της Ολλανδικής Design Week, μία νέα συλλογή φωτιστικών εντάχθηκε στην οικογένεια της JSPR.

Το design brand JSPR παρουσίασε μία νέα συλλογή φωτιστικών, κατά τη διάρκεια της Ολλανδικής Design Week. Το όνομα του νέου φωτιστικού είναι Komorebi! Πρόκειται για μία ιαπωνική λέξη που αναφέρεται στο μαγευτικό φαινόμενο του ηλιακού φωτός που λάμπει μέσα από τα φύλλα, το οποίο αποτέλεσε και τη μεγαλύτερη έμπνευση για τη συλλογή. Αυτά τα εξαίσια, χειροποίητα φωτιστικά- φτιαγμένα από αλουμίνιο- είναι διακοσμημένα με λαμπερές, ραβδωτές λεπτομέρειες από γυαλί. Όλο το design που έχει δημιουργηθεί εξυπηρετεί τέλεια την αλληλεπίδραση φωτός, φύσης και design. Όλο το design που έχει δημιουργηθεί εξυπηρετεί τέλεια την αλληλεπίδραση φωτός και φύσης.

Κάθε μέρος του Komorebi μοιάζει με τον ήλιο, με μία ουράνια σφαίρα φωτισμού, συνθέτοντας ένα άκρως εντυπωσιακό φωτιστικό. Παράλληλα, το φωτιστικό μπορεί να χωριστεί και να μπει στον χώρο σας ως επιτοίχιο φωτιστικό με βραχίονες τοίχου από JSPR. Η νέα συλλογή Komorebi είναι μία πραγματικά ξεχωριστή επιλογή φωτισμού, που θα αναδείξει οποιαδήποτε χώρο. Διατίθεται σε διαφορετικά μεγέθη και σε επτά διαφορετικά πολυτελή χρώματα για να διαλέξετε. Ανακαλύψτε τα με ένα κλικ στο official site του brand! Διατίθεται σε διαφορετικά μεγέθη και σε επτά διαφορετικά πολυτελή χρώματα για να διαλέξετε.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.