Home / Fashion  / Η μόδα κινείται στους ρυθμούς της New York Fashion Week

Η μόδα κινείται στους ρυθμούς της New York Fashion Week

New York Fashion Week
Η New York Fashion Week συνεχίζει να παρουσιάζει τα εντυπωσιακά shows της, καθορίζοντας τις τάσεις για τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 23. Ποιες συλλογές ξεχωρίσαμε αυτήν τη φορά;

 

LaQuan Smith SS24

Για την επόμενη σεζόν, το brand έδωσε μία εκλεπτυσμένη αίσθηση σεξουαλικότητας, για τη γυναίκα εν κινήσει. Το μοντέλο Elsa Hosk περπάτησε στο runway αποτυπώνοντας ακριβώς αυτό το fierce sexy πνεύμα που χαρακτήριζε το show.  Πολλοί παρομοίασαν την ενέργεια της στιγμής με αυτήν που είχε η Michelle Pfeiffer όταν κατέβηκε τις σκάλες, με το iconic blue dress, για να συναντήσει τον Tony Montana. Η συλλογή δίνει στα σύγχρονη γυναίκα μία γκαρνταρόμπα που θα τη βοηθήσει να κατακτήσει τον κόσμο. New York Fashion Week

 

Carolina Herrera SS24

Και εδώ η κεντρική ιδέα της συλλογής είναι μία γυναίκα θηλυκή, γεμάτη αυτοπεποίθηση, ενεργητική και πνευματώδης. Ωστόσο, το γνωστό brand αποτύπωσε αυτό το vibe με τον δικό του τρόπο, πιο κομψό και πιο minimal. Column gowns, pencil skirts, bustier sets, hot pants και matching cardigans. Καθώς αυτό το καλοκαίρι, ο οίκος συνεργάστηκε με τη Beyonce για το Renaissance tour της αποφάσισε να μεταφέρει τη συνεργασία και στο runway, δημιουργώντας silver κομμάτια, ίσως για πρώτη φορά.

 

Gabriela Hearst SS24

Η σχεδιάστρια υφαίνει μία ιστορία αρμονίας και εξέλιξης. Συνδύασε τον πολιτισμό με τη χειροτεχνία, ενσωματώνοντας τα μακραμέ υφάσματα του καλλιτέχνη Levoy Exil, από την Αϊτή. Βιλιβιανοί τεχνίτες έφτιαξαν ένα μικρό πολύχρωμο αριστούργημα από ανακυκλωμένο δέρμα. Κάθε κομμάτια αποτυπώνει τη σχολαστική συγχώνευση στυλ και ουσίας της σχεδιάστριας, αντηχώντας ιστορίες του παρελθόντος και οράματα του αύριο.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.