Home / Good Life  / Η καλύτερη εποχή για να επισκεφτείς το Νυμφαίο είναι αυτή!

Η καλύτερη εποχή για να επισκεφτείς το Νυμφαίο είναι αυτή!

Νυμφαίο

Οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, η χώρα μας ενδείκνυται για υπέροχες εκδρομές, χάρη στο φυσικό κάλλος της. Το Νυμφαίο είναι ένας υπέροχος προορισμός!

 

Εντυπωσιακή φυσική ομορφιά, φιλόξενοι άνθρωποι και δραστηριότητες που θα πατήσουν pause στην καθημερινότητα. Το Νυμφαίο είναι ένα hidden gem της χώρας μας που θα σας προσφέρει υπέροχες χαλαρές στιγμές ανανεώσης. Πρόκειται για έναν διατηρητέο φυσικό περιβάλλον, για ένα φυσικό σκηνικό που συνδέεται με πέτρινα σοκάκια και σπίτια και εντυπωσιάζει τον κάθε επισκέπτη. Κάποια από αυτά τα αρχοντικά χρονολογούνται έναν αιώνα πριν, γεφυρώνοντας το παρελθόν με το μέλλον με έναν τόσο αβίαστο τρόπο.

Το καλύτερο πράγμα που πρέπει να κάνετε στο Νυμφαίο είναι σίγουρα το δάσος. Μέσα από τις διαδρομές που έχουν καθοριστεί θα ανακαλύψετε το μεγαλείο της φύσης. Η διαδρομή σας πρέπει να καταλήγει στον Αρκτούρο, την περιβαλλοντική οργάνωση που έχει σκοπό να προστατέψει την άγρια πανίδα και το φυσικό περιβάλλον. Παράλληλα, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε ιππασία, να πάτε για κυνήγι τρούφας και να επισκεφτείτε τα αμπέλια του Ξινόμαυρου, τη λίμνη Ζάζαρη και την περιοχή Pelister της Βόρειας Μακεδονίας.

Τα μουσεία Φυσικής Ιστορίας, Αργυροχρυσοχοΐας, Λαογραφίας και Ιστορίας, καθώς και η εκκλησία του Αγίου Νικολάου, εξιστορούν την ιστορία της περιοχής. Παραδοσιακές ταβέρνες και εστιατόρια- τρία από αυτά έχουν βραβευτεί με. Χρυσό Σκούφο- θα απογειώσουν την εμπειρία σας, μέσα από ένα φανταστικό ταξίδι γεύσεων! Μη χάσετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε το Νυμφαίο, τώρα που είναι στα καλύτερά του!

Νυμφαίο

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.