Home / Good Life  / Art & Culture  / Η ομαδική έκθεση “Synthesis” στην Govedarou Art Gallery

Η ομαδική έκθεση “Synthesis” στην Govedarou Art Gallery

Synthesis
Έλληνες καλλιτέχνες εμπνέονται από την ιστορία, τη φύση, τα συναισθήματα και την κοσμική ολότητα, παρουσιάζοντας την ομαδική έκθεση “Synthesis” στην Govedarou Art Gallery.

 

Η Govedarou Art Gallery παρουσιάζει στο χώρο της στη Γεωργίου Παπανδρέου 5 (πρώην Ανθέων), σε συνδιοργάνωση με την ομάδα ξυλοτορναδόρων “Synthesis” έκθεση των μελών της με τον ομώνυμο τίτλο: “Synthesis”, την επιμέλεια της οποίας φέρει η εικαστικός και ιδιοκτήτρια της γκαλερί Νατάσα Γκοβεδάρου. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στις 21 Νοεμβρίου 2023, ώρα 18.30-21.00 και θα διαρκέσει μέχρι 8 Δεκεμβρίου. ώρα 18.30-21.00 και θα διαρκέσει μέχρι 8 Δεκεμβρίου.

 

 
Λίγα λόγια για την ομάδα “Synthesis”:

“Έλληνες καλλιτέχνες επηρεασμένοι από την ιστορία, τη φύση, τα συναισθήματα και τη κοσμική ολότητα, ενωμένοι από το πάθος τους για την τέχνη του ξυλότορνου και της ξυλογλυπτικής, μεταφράζουν τα όνειρά τους σε πραγματικότητα. Με καμβά το ξύλο, σχέδια, χρώματα, σχήματα, τάσεις και ιδέες αποτυπώνονται και.ενσαρκώνονται δημιουργώντας παλέτες τέχνης, που θα σας ταξιδέψουν σε μοναδικούς προορισμούς σκέψεων και συναισθημάτων.”

 

 

Συμμετέχοντες : Αλήτσιος Σάκης, Αννίκας Δευτεραίος Κώστας, Καπετάνος Γιώργος, Καρέλης Λευτέρης, Καρπικούδης Μάριος, Κατσαμάκης Θοδωρής, Κωτσιώρης Γιώργος, Παγώνης Βαγγέλης, Πανόπουλος Γιάννης, Παπαδόπουλος Αλέξανδρος, Χουλιάρας Νικόλαος

Συνδιοργάνωση: “Synthesis

Διάρκεια: 21 Νοεμβρίου έως 8 Δεκεμβρίου 2023

Εγκαίνια: Τρίτη 21 Νοεμβρίου, ώρα 18:30 – 21.00

Επιμέλεια έκθεσης: Νατάσα Γκοβεδάρου

Στη Govedarou Art Gallery Γ.Παπανδρέου 5 (πρώην Ανθέων), στάση Γεωργίου

 

www.govedaroufineartgallery.com

Fb:  @govedarouartgallery

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada