Home / Good Life  / Η Βαρκελώνη είναι έρωτας με την πρώτη ματιά!

Η Βαρκελώνη είναι έρωτας με την πρώτη ματιά!

Βαρκελώνη
Ακόμα και αν η Μαδρίτη είναι η πρωτεύουσα της Ισπανίας, η Βαρκελώνη είναι αυτή που κλέβει όλες τις εντυπώσεις και όχι άδικα. Μία πανέμορφη πόλη γεμάτη ζωή, φύση και σπουδαία αρχιτεκτονική!

 

Μία πόλη φημισμένη για την αρχιτεκτονική της έχει κερδίσει την καρδιά εκατομμύρια επισκεπτών για τα vibes και την ατμόσφαιρα που προσφέρει. Πολύχρωμη, γεμάτη ζωντάνια, χρώματα και μουσικές, υπόσχεται ένα ταξίδι που θα σε συναρπάσει και θα σου μείνει αξέχαστο! Η ιστορική Sagrada Familia είναι το πιο χαρακτηριστικό και must αξιοθέατο στη Βαρκελώνη. Θεωρείται το πιο σημαντικό έργο του αρχιτέκτονα Γκαουντί, ακόμα και αν δεν είναι ολοκληρωμένη. Παράλληλα, θα πρέπει να επισκεφτείτε και το Πάρκο Güell, το οποίο είναι φόρος τιμής προς τον αρχιτέκτονα. 

 

Έχει πολύχρωμα πλακάκια, γλυπτά δράκων, ένα φιδίσιο πάρκο και μαγευτική θέα στην κορυφή του. Μην παραλείψεις να επισκεφτείς δύο ακόμα έργα του, το Casa.Batlló, εξίσου εντυπωσιακό, χαρακτηριζόμενο ως έργο μοντερνισμού και αρ νουβό, καθώς και το. Casa Milà, με τη σουρεαλιστική και εκκεντρική αρχιτεκτονική του. Εκτός από τον Γκαουντί τιμώμενο πρόσωπο της πόλης είναι και ο Πικάσο. Στο μουσείο του φιλοξενούνται πάνω από 4 χιλιάδες έργα! Το Εθνικό Μουσείο Τέχνης της Καταλονίας είναι και αυτό must προορισμός, με φανταστικά εκθέματα! 

 

 

Περιπλανήσου στη Γοτθική Συνοικία με τα γραφικά σοκάκια της, στη. Placa de Sant Jaume για να δεις το Δημαρχείο της Βαρκελώνης, στην πλατεία.Placa Reial, η οποία είναι γεμάτη φοίνικες, αλλά και στην αγορά της.Αγίας Αικατερίνης και στην πλατεία του Βασιλειά, για να ταξιδέψεις στη Μεσαιωνική Βαρκελώνη.

 

Το πανέμορφο πάρκο Parc de la Ciutadella θα σου μείνει αξέχαστο! Υπέροχο φαγητό, διασκέδαση για όλα τα γούστα και πολλά αξιοθέατα για να θαυμάσεις σε κάνουν να θέλεις να επισκεφτείς ξανά αυτήν την εκπληκτική πόλη!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.