Home / Good Life  / Η Αθήνα μπαίνει στον ρυθμό του Athens Bar show & week 2023!

Η Αθήνα μπαίνει στον ρυθμό του Athens Bar show & week 2023!

Ξεκινάει στις 7 του Νοέμβρη το Athens Bar show και Athens Bar week 2023 για bartenders και επαγγελματίες της εστίασης.

 

Κάθε χρόνο η διοργάνωση Athens Bar show και Athens Bar week ξεπερνά τους 10 χιλιάδες επισκέπτες, οι οποίοι γίνονται όλο και περισσότεροι κάθε χρόνο. Πρόκειται για μία εκπαιδευτική έκθεση για bartenders και επαγγελματίες της εστίασης, υπογραμμίζοντας την τεράστια δυναμική της ελληνικής bar σκηνής, η οποία πλέον θεωρείται μία από τις πιο ανεπτυγμένες σε παγκόσμιο επίπεδο. Στις 7 και 8 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η έκθεση, από τις. 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ και στις 9 του μηνός θα πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο και φανταστικό closing party!

 

Ωστόσο, η εμπειρία του Athens Bar show δεν περιορίζεται σε αυτό το διήμερο. Παράλληλες δράσεις με street food, party μουσική με live Dj sets και εκπληκτικά happenings στήνουν την πιο εορταστική ατμόσφαιρα. Σκοπός της εκδήλωσης είναι να προβάλει και τη bar σκηνή της ελληνικής περιφέρειας. Για ένα βράδυ bartenders από Αλεξανδρούπολη έως τα Χανιά θα δείξουν τη δουλειά τους στο αθηναϊκό κοινό. Φυσικά θα υπάρχουν και καλεσμένοι από διάφορες πόλεις της Ευρώπης για μοναδικές βραδιές! Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα και νιώστε τον παλμό της πόλης με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!. Φυσικά θα υπάρχουν και καλεσμένοι από διάφορες πόλεις της Ευρώπης για μοναδικές βραδιές

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.