Home / Fashion  / Η Missoni επαναπροσδιορίζει το urban lifestyle

Η Missoni επαναπροσδιορίζει το urban lifestyle

Η Missoni
Η Missoni επαναπροσδιορίζει το urban ντύσιμο, με την Pre-Fall 2024 συλλογή της να αποπνέει κομψότητα μέσα από τα ιδιαίτερα μοτίβα του οίκου. 

 

Για την Pre-Fall 2024, η Missoni φέρνει στο επίκεντρο το urban ντύσιμο, συνδυάζοντας τη διαχρονική κομψότητα με ιδιαίτερα μοτίβα. Ως δημιουργικός διευθυντής του οίκου, ο Filippo Grazioli θέλησε να συνδυάσει το δυναμικό lifestyle.μίας μεγαλούπολης με την ευκολία, την άνεση, αλλά και τον αυθορμητισμό, ένα καθοριστικό για τη συλλογή τρίπτυχο, το.οποίο αναδεικνύεται μέσα από το σχεδιαστικό όραμα της Missoni. 

 

Η Missoni

 

Τα αποδομημένα κοστούμια αποτέλεσαν ένα από τα highlights αυτής της συλλογής. H ελαφριά δομή τους σε συνδυασμό με τη χαλαρή εφαρμογή τους αποπνέουν μια δροσερή και αυθόρμητη ατμόσφαιρα,.επιβεβαιώνοντας την ταυτότητα της Missoni, μέσω του διακριτικού μοτίβου ζιγκ-ζαγκ. Μερικά ακόμα από τα items που ξεχώρισαν είναι οι μπλούζες με τις ασορτί φούστες και τα φορέματα, κομμάτια που αναζωογονήθηκαν με υφάσματα lurex. Παρά την επιλογή του υφάσματος, τα κομμάτια δεν έχασαν την ιδιότητά τους να ανήκουν στην everyday σειρά της Missoni. Παρά την επιλογή του υφάσματος, τα κομμάτια δεν έχασαν την ιδιότητά τους να ανήκουν στην everyday σειρά της Missoni.

 

 

 

Παράλληλα, η Pre-Fall collection έχει υιοθετήσει στοιχεία και από τα 70s, μέσα από τα παλτό και τις faux γούνες.

 

www.missoni.com

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada