Home / Fashion  / Εσύ ξέρεις ποιο είναι το πιο hot day to night αξεσουάρ;

Εσύ ξέρεις ποιο είναι το πιο hot day to night αξεσουάρ;

hot day to night

Ένα από τα trends που θα κρατήσουμε από το 2023 είναι τα γάντια, ίσως το πιο hot day to night αξεσουάρ!

 

Victoria Beckham

Ποιο είναι το αξεσουάρ που μπορεί να φορεθεί τόσο μέρα, όσο και νύχτα, ανάλογα το σχέδιο;. Ποιο item έχει καταφέρει να γίνει το πιο hot day to night αξεσουάρ; Τα γάντια έχουν γίνει viral σε Instagram και TikTok, ως μία πινελιά που προσφέρει sexiness, κομψότητα και romantic vibes. Αυτό που κάνει τα γάντια να ξεχωρίζουν και να είναι must είναι ότι ανάλογα το styling μπορούν να φορεθούν και την ημέρα, αλλά και το βράδυ. Για παράδειγμα ένα ζευγάρι δερμάτινα μαύρα gloves θα συνδυαστούν τέλεια και με ένα jean και το maxi παλτό σας, αλλά και με το αγαπημένο σου cocktail dress για ένα dinner ή night out.

 

 

Οι σχεδιαστές και τα fashion it girls απέδειξαν ότι τα γάντια είναι essentials. Μπορούν να κάνουν ένα υπέροχο upgrade μέχρι και στο πιο απλό look. Είδαμε στα fashion shows, αλλά και στο digital inspo μας, γάντια βελούδινα, δερμάτινα, αλλά και από δαντέλα. Φυσικά μπορείς να πειραματιστείς! Να διαλέξεις ιδιαίτερα σχέδια, χρώματα και υφές και να κάνεις ακόμα πιο statement την εμφάνισή σου.

 

Dolce & Gabbana

 

Shop one of the hottest trends:

Agnelle

hot day to night

Dolce & Gabbana

hot day to night

Maison Margiela

Marine Serre

hot day to night

Karl Lagerfeld

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.