Home / Fashion  / Η Bottega Veneta υποδέχεται το 2024!

Η Bottega Veneta υποδέχεται το 2024!

Η Bottega
Η Bottega Veneta υποδέχεται το 2024 με μία νέα καμπάνια που γιορτάζει το νέο Σεληνιακό έτος, με πρωταγωνίστρια την ηθοποιό Shu Qi.

 

To ιταλικό brand γιορτάζει το νέο Σεληνιακό έτος, κυκλοφορώντας την καμπάνιαThe First Sunrise With You”. Το διαφημιστικό σποτ γυρίστηκε υπό τη δημιουργική διεύθυνση του Matthieu Blazy και σε συνεργασία με τον Κινέζο σκηνοθέτη Jess Jing Zou. Στην καμπάνια πρωταγωνιστεί η ηθοποιός και brand ambassador της Bottega Veneta, Shu Qi,.η οποία γιορτάζει την πρώτη αυγή του χρόνου.

 

Η Bottega

 

Η Shu Qi ήταν η δεύτερη celebrity που εντάχθηκε στην οικογένεια της Bottega Veneta ως brand amabassador,.υπό τη δημιουργική διεύθυνση του Matthieu Blazy, αμέσως μετά την επιλογή του pop star των BTS, Kim Nam-joon,.ευρύτερα γνωστό ως RM, τον περασμένο Μάρτιο. Με μια καριέρα που μετρά σχεδόν τρεις δεκαετίες, η Qi έχει στο ενεργητικό της ξεχωριστές.ερμηνείες τόσο σε επιτυχίες στο box office όσο και σε cult ταινίες,.με μερικές από τις οποίες να περιλαμβάνουν το “Millennium Mambo”, το “Three Times” και το “The Assassin”, όλες σε σκηνοθεσία του αναγνωρισμένου σκηνοθέτη Hou Hsiao-Hsien,.οι οποίες μάλιστα έφτασαν στο Φεστιβάλ των Καννών.

 

 

Στη νέα καμπάνια, η Bottega Veneta παρουσίασε αποκλειστικά σχέδια από την.Chinese Capsule Collection της για την Πρωτοχρονιά, η οποία είχε ως κεντρικό θέμα και.πηγή έμπνευσης το Έτος του Δράκου.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada