Home / Beauty  / Εμφάνισες ακμή μετά τις διακοπές; Δες πώς θα την αντιμετωπίσεις!

Εμφάνισες ακμή μετά τις διακοπές; Δες πώς θα την αντιμετωπίσεις!

ακμή μετά τις διακοπές
Είναι συχνό φαινόμενο να εμφανίζεται ακμή μετά τις διακοπές. Ωστόσο δεν πρέπει να σε πιάνει πανικός! Υπάρχει τρόπος να το αντιμετωπίσεις, δείχνοντας τη κατάλληλο φροντίδα στο δέρμα σου!

 

Ο ήλιος, η θάλασσα, οι όχι και τόσο καθαρές συνθήκες, το αλκόολ και η διατροφή μπορεί να οδηγήσουν το δέρμα μας στο να εμφανίσει ακμή μετά τις διακοπές. Don’t get us wrong! Σίγουρα τα σπυράκια δεν αποτελούν λόγο για να μην ευχαριστηθείς και απολαύσεις τις διακοπές σου χωρίς ενοχές. Ακόμα και αν εσύ φρόντιζες σωστά την επιδερμίδα σου υπάρχει περίπτωση να εμφανιστούν κάποια πολύ ανενόχλητα σπυράκια… αλλά μην πανικοβάλεσαι, υπάρχει τρόπος να τα αντιμετωπίσεις!

 

 

Για αρχή πρέπει να ξεκινήσεις με ένα μικρό detox! Φρόντισε τη διατροφή σου, εμπλούτισέ την με φρούτα και λαχανικά και μην ξεχνάς να πίνεις πολύ νερό! Είναι απαραίτητο να μείνεις πιστή στη ρουτίνα σου, δίνοντας έμφαση στον καθαρισμό, την αντηλιακή προστασία, την ενυδάτωση και την απολέπιση.

 

Εφάρμοσε ένα χημικό scrub, κατάλληλο για τον τύπο της επιδερμίδας σου, το οποίο θα αποβάλλει όλα τα βλαβερά στοιχεία που μπορεί να έχουν συσσωρευτεί. Πολύ σημαντικό είναι να διατηρείς καθαρή τη μαξιλαροθήκη σου και να μην σκουπίζεσαι με πετσέτα, μόνο με χαρτί. Αντιμετώπισε τα σπυράκια τοπικά με ειδικά stickers, led θεραπείες και αντιφλεγμονόδεις κρέμες. Φυσικά πολύ σημαντικό είναι να συμβουλευτείς και τον δερματολόγο σου.

 

 

 Don’t be stressed, your skin will be okay again!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.