Home / Beauty  / Αυτήν την περίοδο είναι τάση το minimal μανικιούρ!

Αυτήν την περίοδο είναι τάση το minimal μανικιούρ!

minimal μανικιούρ
Η μεταβατική περίοδος μάς καλεί να στραφούμε σε πιο safe,απλές και διαχρονικές επιλογές για να είμαστε παντός καιρού! Γι’ αυτό επιλέγουμε και minimal μανικιούρ!

 

Η ¨εποχή¨ ανάμεσα στο καλοκαίρι και το φθινόπωρο είναι λίγο περίεργη, καθώς δεν ξέρουμε τι τάσεις να ακολουθήσουμε. Εμείς, όπως και οι beauty experts σάς προτείνουμε να ακολουθήσετε έναν αλάνθαστο, αγαπημένο και stylish δρόμο. Το απλό και το natural είναι η καλύτερη επιλογή γι αυτήν τη μεταβατική περιόδο. Όταν επιστρέψετε από τις διακοπές σας φροντίστε λίγο τα νύχια σας και έπειτα επιλέξτε ένα minimal μανικιούρ!

 

 

 

Αν είχατε κάποια gel ή ημιμώνυμη βαφή αφαιρέστε την, έπειτα αφήστε τα νύχια σας να πάρουν “ανάσα” για 2-3 μέρες και στη συνέχεια επισκεφτείτε τον nail artist σας. Προτιμήστε κοντό ή μεσαίο μέγεθος, για να μπορέσουν τα νύχια να δυναμώσουν. Όποιο σχήμα και αν επιλέξετε θα ταιριάξει τέλεια με το minimal μανικιούρ σας. Όσον αφορά στο χρώμα επιλέξτε το bare there manicure, ροζ, λευκό, περλέ, mermaid, pastels ή nude. Αποχρώσεις που θα ταιριάξουν με τα πάντα, είτε το outfit σας είναι περισσότερο καλοκαιρινό, είτε περισσότερο φθινοπωρινό. Μην ξεχάσετε να προσθέσετε στο τέλος της δημιουργίας του nail look ένα λαδάκι ή ένα serum για τα νύχια, απαραίτητο μετά τις διακοπές. 

 

 

 

 

 

All photos source Instagram

Κεντρική φωτογραφία: m.o.n.a.j/ Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.