Home / Beauty  / Η Hailey Bieber συνεχίζει το hype του strawberry girl make up

Η Hailey Bieber συνεχίζει το hype του strawberry girl make up

strawberry girl
Συνεχίζοντας το hype που δημιούργησε η Hailey Bieber για το “strawberry girl make up”, το brand του διάσημου μοντέλου αποκαλύπτει το limited edition strawberry glaze από τη σειρά Peptide Lip Treatment!

 

Ως ένα από τα μεγαλύτερα “it” girls της γενιάς της, η Hailey Bieber ασκεί επιρροή τόσο στην κοινότητα του skincare όσο και του μακιγιάζ. Αρκεί μόνο ένα post στο Instagram ή μία δημοσίευση στο TikTok, προκειμένου οι beauty επιλογές της.να γίνουν viral, κάνοντας κάθε μέσω ενημέρωσης και πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης να.μιλά για αυτήν και για τις τάσεις που δημιουργεί. Σχεδόν έναν χρόνο μετά τα glazed donut nails, η Hailey Bieber δημιούργησε από την αρχή μία νέα τάση μακιγιάζ, που σίγουρα θα την έχεις δει να “παίζει” σε κάθε make up βίντεο στο TikTok. Ο λόγος για το strawberry girl make up,.το οποίο θέλει μία “καθαρή” και λαμπερή βάση προσώπου, με απαλές ροζ λεπτομέρειες στα μάγουλα και στα χείλη.

 

 strawberry girl

 

Το strawberry make up ένα ευτυχές ατύχημα”, δήλωσε το μοντέλο σε πρόσφατη συνέντευξή της για τη νέα κυκλοφορία της Rhode Skin. Μου αρέσει όταν το μακιγιάζ φαίνεται μονόχρωμο, βάζω ό,τι έχω στα μάγουλά μου στα χείλη μου, οπότε φαίνεται.“κοκκινισμένο” με τον ίδιο τρόπο. Και μου αρέσει να ενισχύω τις φακίδες μου – είναι πολύ γλυκό και φρέσκο. Αλλά οτιδήποτε δείχνω στο διαδίκτυο είναι απλώς η δική μου εκδοχή και πώς.θα το έκανα ή πώς το ενσωματώνω στην καθημερινότητά μου”.

 

 strawberry girl
 
Από ό,τι φαίνεται όμως, η τάση του strawberry girl make up της Hailey Bieber δεν ήταν καθόλου τυχαία. Καθώς η rhode skin ταυτίζεται πλήρως με τις επιλογές και την αισθητική της ιδιοκτήτριάς της, δεν έχασε την ευκαιρία να ενσωματώσει το make up trend σε ένα limited edition προϊόν. Λίγες μέρες πριν, ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του strawberry glaze για τη μόνιμη skincare σειρά της rhode skin, Peptide Lip Treatment. Όπως μαρτυρά και η ονομασία του, πρόκειται για ένα προϊόν που είναι “φτιαγμένο” για το strawberry make up,.καθώς χαρίζει μία απαλή κόκκινη απόχρωση στα χείλη.

 

 

Η δημιουργία του lip treatment εμπνεύστηκε από την Krispy Kreme Strawberry Glazed Doughnut,.με σκοπό να “αντιγράψει” την πλούσια γεύση φράουλας. Ταυτόχρονα, η Hailey Bieber δε δίστασε να ανεβάσει και ένα make up tutorial, που δείχνει τον.τρόπο για να αναδείξουμε το strawberry glaze. Το μοντέλο χρησιμοποιεί πρώτα ένα μολύβι χειλιών σε σκούρα καφέ απόχρωση και έπειτα τοποθετεί το lip treatment, για ένα φυσικό και λαμπερό αποτέλεσμα. 

 

https://www.tiktok.com/@haileybieber/video/7269862945201458474?embed_source=121355059%2C121351166%2C121331973%2C120811592%2C120810756%3Bnull%3Bembed_masking&refer=embed&referer_url=www.cosmopolitan.com%2Fstyle-beauty%2Fbeauty%2Fa44832505%2Fhailey-bieber-lip-glaze-strawberry-girl-trend%2F&referer_video_id=7263555724788223278

 

Η rhode skin προγραμμάτισε την κυκλοφορία του νέου προϊόντος για τις 28 Αυγούστου, αποκλειστικά στην επίσημη ιστοσελίδα της.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada