Home / Good Life  / Art & Culture  / Είναι η ταινία The Creator η καλύτερη sci-fi του έτους;

Είναι η ταινία The Creator η καλύτερη sci-fi του έτους;

The Creator

Στις 28 Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα η ταινία The Creator, με τους κριτικούς να δίνουν από τώρα τη θετική έγκρισή τους…

 

Πολλοί κριτικοί έσπευσαν να δώσουν την κριτική τους στα social media για την ταινία The Creator. Τα σχόλια είναι πολύ θετικά, με κάποιους να τη χαρακτηρίζουν καλύτερη sci fi ταινία της χρονιάς– και χωρίς αμφιβολία μία από τις καλύτερες που έχουμε δει! Τα visuals, η σκηνοθεσία και η πλοκή είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουν! Σε μας η ταινία θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου και σίγουρα θα την παρακολουθήσουμε! Πρωταγωνιστούν οι: John David Washington, Gemma Chan, Allison Janney, Ken Watanabe και Sturgill Simpson.

 

 

Ποια είναι η πλοκή του The Creator; Στο μακρινό μέλλον, οι άνθρωποι βρίσκονται σε πόλεμο με τις δυνάμεις της Τεχνητής Νοημοσύνης. Ο Joshua, ένας πρώην πράκτορας ειδικών δυνάμεων, θρηνεί την εξαφάνιση της συζύγου του και παράλληλα στρατολογείται για να βρει και να σκοτώσει τον Δημιουργό. Πρόκειται για τον αρχιτέκτονα ενός προγράμματος τεχνικής νοημοσύνης, που σκοπεύει να καταστρέψει την ανθρωπότητα. Όταν αυτός και οι άντρες του βρουν τον.Δημιουργό, θα ανακαλύψουν ότι δεν είναι παρά ένα δημιούργημα με τη μορφή μικρού παιδιού…

 

Μην τη χάσετε την επόμενη εβδομάδα στους κινηματογράφους!. Μην τη χάσετε την επόμενη εβδομάδα στους κινηματογράφους!

Κεντρική φωτογραφία Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.