Home / Beauty  / Δώσε extra στυλ στα μαλλιά σου με μία κίνηση!

Δώσε extra στυλ στα μαλλιά σου με μία κίνηση!

extra

Έχεις λαμπερά και υγιή μαλλιά, αλλά ψάχνεις αυτό που θα δώσει κάτι extra στο hairstyle σου; Αυτά τα αξεσουάρ μαλλιών είναι τέλεια για σένα!

 

Κάποιες φορές, όσο πετυχημένα και αν έχουμε περιποιηθεί τα μαλλιά μας, νιώθουμε ότι κάτι πάει λάθος, ότι δεν αρκεί… Αυτό το extra που αναζητούμε θα το βρούμε στα αξεσουάρ μαλλιών! Με ένα κομμάτι, με μία κίνηση, έχεις ένα ιδιαίτερο χτένισμα που σίγουρα θα τραβήξει όλα τα βλέμματα! Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή για να τα υιοθετήσουμε. Όχι μόνο γιατί είναι εκπληκτικά, αλλά γιατί εξυπηρετούν και δύο σημαντικούς λόγους. Μπορούν να μας προστατέψουν από τον βλαβερό ήλιο και να μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε τη ζέστη. Ο καύσωνας αυτών των ημερών μάς αναγκάζει να φορέσουμε καπέλο ή να μαζέψουμε τα μαλλιά μας, αλλά εμείς δεν πρόκειται να το κάνουμε με έναν μη stylish τρόπο!

 

 

 

 

Τα insta posts των fashion girls αποτελούν ανεξάντλητη πηγή και αυτό το θέμα δε θα αποτελούσε εξαίρεση. Μας προτείνουν να φορέσουμε basket ball cap, έναν French μπαρέ ή ένα bucket hat για τα city looks μας. Στην παραλία επιλέξτε ένα straw καπέλο που θα ταιριάξει με όλα τα beach looks σας. Οι 90s κορδέλες, λεπτές ή χοντρές, μαύρες ή με χρώμα, έχουν επιστρέψει και εμείς τις επιλέγουμε όλο τον χρόνο.

 

 

 

Τα φουλάρια θα ταιριάξουν φανταστικά με τα island looks των διακοπών σας! Οι πιο εύκολες και trending επιλογές είναι τα hair flips και τα scranchies. Τέλος για να δώσετε κάτι extra, αλλά και glam, προτείνουμε τα metallic και glitter αξεσουάρ, αλλά και ένα φόρεμα ή μπλούζα με κάπα!

 

 

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.