Home / Beauty  / Τα blueberry milk nails είναι η νέα τάση!

Τα blueberry milk nails είναι η νέα τάση!

blueberry milk nails

Καθώς προχωράει το καλοκαίρι, όλο και περισσότερα trends με θέμα τα φρούτα και τα λαχανικά προκύπτουν. Αυτήν την περίοδο είναι hot τα blueberry milk nails!

 

Έχουμε νέα hot τάση για νύχια! Φέτος το καλοκαίρι είναι η εποχή των φρούτων και των λαχανικών για τον κόσμο της ομορφιάς. Τα Blueberry Milk nails είναι ένα νέο hot trend, το οποίο ανακαλύψαμε στο TikTok. Έχει κατακλύσει το διαδίκτυο και διαμορφώθηκε ως η μεγαλύτερη nail τάση για την περίοδο του καύσωνα! A list επώνυμες, όπως Zendaya και Dua Lipa, έχουν δοκιμάσει την απαλή αυτή μπλε απόχρωση νυχιών. A list επώνυμες, όπως Zendaya και Dua Lipa, έχουν δοκιμάσει την απαλή αυτή μπλε απόχρωση νυχιών.

Το υπέροχο με αυτήν την απόχρωση είναι ότι ταιριάζει σχεδόν με κάθε τόνο δέρματος και παραμένει πάντα κομψή! Τα Blueberry milk nails είναι ακόμα μία προσθήκη στις δημοφιλείς τάσεις που είδαμε πρόσφατα, όπως τα Strawberry Milk και τα Glazed donut, τα οποία έκανε τόσο δημοφιλή η Hailey Bieber. Ο nail artist σας θα εξασφαλίσει τη δημιουργία αυτού του ιδιαίτερου λιλά- μπλε, με έναν τόνο που θα ταιριάξει σίγουρα στους δικούς σας τόνους. Φυσικά είναι και ένα nail trend που σας επιτρέπει να πειραματιστείτε! Έχοντας ως βάση αυτήν την απόχρωση, παίξτε με τα σχέδια και τα χρώματα!

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.