Home / Family  / Δύο must see παιδικές παραστάσεις αυτής της εβδομάδας!

Δύο must see παιδικές παραστάσεις αυτής της εβδομάδας!

Ο Ραφτάκος των Λέξεων και το Μία φορά και έναν καιρό τα 3 παραμύθια είναι οι παιδικές παραστάσεις που μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτήν την εβδομάδα!

 

Η θεατρική ομάδα Μικρός Βορράς παρουσιάζει αυτήν την Παρασκευή, στο Αμφιθέατρο Σταυρού, την παιδική παράσταση ο Ραφτάκος των Λέξεων. Είναι βασισμένη στο ομώνυμο παραμύθι και best seller του Αντώνη Παπαθεοδούλου και είναι κατάλληλη για παιδιά από 4 ετών και πάνω. Ένα φρέσκο, τρυφερό και συγκινητικό έργο που μιλάει στην ψυχή των παιδιών και τους τονίζει σημαντικές έννοιες. Τη δύναμη της γλώσσας, τη ζεστασιά της αγάπης και της επικοινωνίας και τη βαθιά ικανοποίηση όταν κάποιος κάνει τη δουλειά του με αγάπη. Ένας ράφτης διαφορετικός που υφαίνει λέξεις… παιδικές παραστάσεις εδώ.

 

 

H παιδική παράσταση με τρία κλασικά παραμύθια έρχεται για να χαρίσει σε παιδιά και γονείς όμορφες αναμνήσεις! Ο Παπουτσωμένος Γάτος, τα 3 γουρουνάκια και η κοκκινοσκουφίτσα. Δράση, κωμικές καταστάσεις, μουσική, σκηνικά και τραγούδια που γεννούν ένα πράγμα. Την ομορφιά των συναισθημάτων, όπως συμβαίνει και σε κάθε παραμύθι!. Όποια και από τις δύο παραστάσεις και αν επιλέξετε το σίγουρο είναι ότι θα περάσετε μαγικά!. Την ομορφιά των συναισθημάτων, όπως συμβαίνει και σε κάθε παραμύθι!. Όποια και από τις δύο παραστάσεις και αν επιλέξετε το σίγουρο είναι ότι θα περάσετε μαγικά!

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.