Home / Fashion  / Η Sydney Sweeney κάνει road trip φορώντας Jimmy Choo

Η Sydney Sweeney κάνει road trip φορώντας Jimmy Choo

Sydney Sweeney
Η Sydney Sweeney κάνει ένα καλοκαιρινό road trip στο Palm Springs για χάρη της νέας καμπάνιας του Jimmy Choo. 


Αν μιλούσαμε για τα πιο hot ονόματα του Hollywood για φέτος, σίγουρα στη λίστα θα πρωταγωνιστούσε η Sydney Sweeney. Ξεκινώντας με τον πρώτο της μεγάλο ρόλο στο Euphoria”, η ηθοποιός έγινε ξαφνικά ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα του χώρου. Μετά τον ρόλο της ως Cassie, η Sydney Sweeney συνέχισε παραπάνω από δυναμικά και στη μεγάλη οθόνη, πρωταγωνιστώντας, μεταξύ άλλων,.στο Anyone but You” και στο Immaculate”. Ωστόσο, το hype για τη Sweeney δε σταματά στην υποκριτική. Η ηθοποιός έχει καταφέρει να γίνει brand ambassador.σε μερικά από τα μεγαλύτερα brands, όπως η Kérastase, η Laneige και η Armani Beauty.

 

Σήμερα, η Sydney Sweeney μπαίνει στον κόσμο ενός από τα πιο iconic fashion brands:.η ηθοποιός γίνεται το νέο πρόσωπο του Jimmy Choo, για χάρη της νέα του καμπάνιας “Road to Joy”. Η Sydney Sweeney φωτογραφίζεται.μπροστά από τον φακό του Oliver Hadlee Pearch, ο οποίος την καθοδηγεί σε ένα καλοκαιρινό ταξίδι εξερεύνησης της ερήμου της California.

 

Sydney Sweeney

 

Κατά τη διάρκεια του road trip, η ηθοποιός εξερευνά τις πιο εμβληματικές.τοποθεσίες του Palm Springs, φορώντας μερικά από τα νέα κομμάτια του Jimmy Choo,.όπως τα Cece Mules –εμπνευσμένα από την Άγρια Δύση- η τσάντα Cinch, οι μπαλαρίνες Diamond Tilda, αλλά και τα σουέτ σανδάλια Jemma.

 

Sydney Sweeney

 

Η Sydney ενσαρκώνει το πνεύμα του Jimmy Choo. Ταλαντούχα, γεμάτη αυτοπεποίθηση και διασκεδαστική. Η αίσθηση της γοητείας της ενισχύεται από τη μεγάλη αυτοπεποίθηση. Μας άρεσε που συνεργαστήκαμε με τη Sydney για να δημιουργήσουμε.την ιστορία της καμπάνιας, η οποία οδήγησε σε μια αναζωογονητική περιπέτεια”,.δήλωσε η Sandra Choi, creative director του Jimmy Choo.

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada