Home / Fashion  / Καλεσμένη σε γάμο; Τα πρώτα inspo looks είναι εδώ!

Καλεσμένη σε γάμο; Τα πρώτα inspo looks είναι εδώ!

Σιγά σιγά ξεκινούν να έρχονται οι πρώτες προσκλήσεις για γάμους και προκύπτει αμέσως το σημαντικότερο ερώτημα. Τι φοράμε; Σας δίνουμε τα πρώτα inspo looks!

 

Οι γάμοι αποτελούν μία από τις ωραιότερες κοινωνικές εκδηλώσεις, ειδικά όταν γίνονται άνοιξη και καλοκαίρι. Από τη μία αποτελούν μία τέλεια ευκαιρία για να φορέσουμε κάτι πιο extra και να βαφτούμε περισσότερο, αλλά από την άλλη προβληματιζόμαστε με το τι θα φορέσουμε. Παλαιότερα οι καλεσμένες φορούσαν ότι πιο υπερβολικό, αλλά, πλέον, αυτό έχει αλλάξει. Αναζητούμε ότι πιο κομψό, το οποίο φυσικά και μπορεί να είναι και super ξεχωριστό. Πολλές φορές επιλέγουμε και κομμάτια που θα είναι ιδανικά και για ένα night out!

 

Δώστε έμφαση στο ύφασμα και την ποιότητα του ρούχου. Τώρα οι θερμοκρασίες είναι ακόμα ανοιξιάτικες οπότε μπορούμε να επιλέξουμε και πιο βαριά υφάσματα και φυσικά κάποιο πανωφόρι. Το παπούτσι θα απογειώσει την εμφάνιση, σε συνδυασμό με το χτένισμα και το μακιγιάζ. Keep it simple and classy! P.S. Μην ξεχνάτε ότι καλό είναι να αποφύγετε το λευκό χρώμα όταν είστε καλεσμένη σε γάμο. Keep it simple and classy!

 
Ας δούμε τώρα τα πρώτα inspo looks που συγκεντρώσαμε. Φυσικά θα ακολουθήσουν και άλλα, όταν ο καιρός γίνει πιο καλοκαιρινός.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

All photos source Instagram All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.