Home / Wellness  / Diet & Fitness  / Γυμναστείτε όπως η Alessandra Ambrosio!

Γυμναστείτε όπως η Alessandra Ambrosio!

Μεταμορφώστε το σώμα σας όπως η Alessandra Ambrosio! 

Έχετε αναρωτηθεί πως τα supermodels διατηρούν τις εκπληκτικές τους αναλογίες και εντυπωσιάζουν με τα καλλίγραμμα κορμιά τους; Η απάντηση βρίσκεται αφενός στα γονίδια και αφετέρου σε προσεγμένη διατροφή και γυμναστική. Τι κάνει όμως συγκεκριμένα η Alessandra Ambrosio και έχει τέτοιο κορμί; 

 
Για ¨αγγελικό¨ κορμί

Όπως έχει δηλώσει κάνει γυμναστική περίπου μία ώρα την ημέρα και προτιμά το volley και την πεζοπορία. Όσον αφορά δε τη διατροφή της δεν ξεχνά ποτέ να ακολουθεί ένα ισορροπημένο διατροφικό μοντέλο- που πριν τις τα catwalks γίνεται πολύ πιο αυστηρό-, να μένει ενυδατωμένη πίνοντας πολύ νερό και αποκαλύπτει πως το μυστικό που την βοηθά να κρατηθεί σε φόρμα είναι το πράσινο τσάι. 

 

 

Δείτε το παρακάτω βίντεο με τις ασκήσεις που κάνει η καλλονή Alessandra Ambrosio και διατηρεί την ζηλευτή σιλουέτα της! Το πρόγραμμα 20 λεπτών σχεδιασμένο από την Heather Dorak, personal trainer του μοντέλου της Victoria Secret, είναι κατάλληλα σχεδιασμένο για να γυμναστείτε με το βάρος του σώματός σας και χωρίς κανέναν εξοπλισμό, ακόμη και στο σαλόνι σας. Περιλαμβάνει ασκήσεις για όλο το σώμα, αεροβικές και στατικές, που στοχεύουν στη μείωση του λίπους, στην τόνωση των μυών και γενικότερα σε καλύτερη φυσική κατάσταση. 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!