Home / Fashion  / Celebrity Style  / Γιατί όλοι μιλούν για τον στυλίστα Law Roach;

Γιατί όλοι μιλούν για τον στυλίστα Law Roach;

Law Roach

Ο στυλίστας της Zendaya, ο Law Roach, είναι ίσως ο πιο σημαντικός αυτήν τη στιγμή. Ποια είναι τα looks που το αποδεικνύουν; looks.

 

Η Zendaya είναι ένα από τα μεγαλύτερα fashion icons. Ωστόσο, πίσω από τα τόσο πετυχημένα red carpet looks της βρίσκεται ο στυλίστας της ο Law Roach. Ο ίδιος θεωρείται ένας από τους πιο πετυχημένους στιλίστες, γνωστός για τις πρωτότυπες, επαναστατικές και ιδιαίτερες επιλογές του. Δε “φοβάται” να σπάσει τους κανόνες και να δώσει κάτι διαφορετικό. Είναι περισσότερο γνωστός για τα looks που έχει δημιουργήσει με τη Zendaya, τα οποία είναι όλα μαγικά και ξεχωριστά! Μάλιστα τους αποκαλούν ένα από τα καλύτερα fashion duets!

 

Ο ίδιος έχει συνεργαστεί και με άλλες επώνυμες όπως Megan Thee Stallion, Anya Taylor Joy, Ariana Grande, Hunter Schafer και Celine Dion. Τον Μάρτιο του 2023 ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι θα παραιτηθεί. Αμέσως οι fans στεναχωρήθηκαν, ειδικά για την επαγγελματική του σχέση με τη Zendaya. Στη συνέχεια ο Law Roach δήλωσε ότι αυτός και η Zendaya είναι για πάντα. Και η δημιουργική τους σχέση έγινε ακόμα ισχυρότερη. Το press tour για την ταινία Dune μάς το αποδεικνύει!

 
Ας δούμε ποια από τα outfits που έχει δημιουργήσει ξεχωρίζουμε!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

All photos source Instagram All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.