Home / Fashion  / Γιατί η Bella Hadid μπαίνει και πάλι στην οικογένεια της Victoria’s Secret

Γιατί η Bella Hadid μπαίνει και πάλι στην οικογένεια της Victoria’s Secret

Το supermodel Bella Hadid εξήγησε τους λόγους που την έκαναν να επιστρέψει στη Victoria’s Secret.

 

Πριν από περίπου ένα χρόνο η Bella Hadid εγκατέλειψε την οικογένεια της Victoria’s Secret, λόγω των ανάρμοστων σχολίων που έκανε ο πρώτη Chief Marketing Officer της εταιρείας, Ed Razek. Μετά το rebranding της εταιρείας το μοντέλο αποφάσισε να ενταχθεί και πάλι, ως VS Collective μέλος. Η εταιρεία προσέλαβε νέες γυναίκες leaders, ενώ παράλληλα προωθεί μια στρατηγική marketing που αγκαλιάζει και προωθεί τη διαφορετικότητα. Συμμετέχουν και οι: Megan Rapinoe, Adut Akech, Valentina Sampaio, Paloma Elsesser, Priyanka Chopra και Naomi Osaka.

 

 

 

“Αυτό που με μαγνήτισε να επιστρέψω ήταν ότι ήρθαν σε μένα και μου απέδειξαν πραγματικά ότι, στα παρασκήνια, η Victoria’s Secret έχει αλλάξει τόσο δραματικά. Η συμμετοχή στο VS Collective ήταν πραγματικά για να πάρω τη δύναμή μου πίσω και να έχω την εξουσία πάνω στο σώμα μου, να απελευθερωθώ ξανά στον εαυτό μου. Και τώρα, έξι από τα επτά μέλη του διοικητικού συμβουλίου της [VS] είναι όλα γυναίκες. Και υπάρχουν νέα πρωτόκολλα φωτογράφησης που έχουμε. Άρα έχουν αλλάξει πολλά”, εξήγησε η Bella Hadid.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.