Home / Fashion  / Αύριο Κυριακή βγαίνουμε για ψώνια στο Mediterranean Cosmos!

Αύριο Κυριακή βγαίνουμε για ψώνια στο Mediterranean Cosmos!

Την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων το αγαπημένο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos θα είναι ανοιχτό! Σας περιμένει για ατελείωτο shopping therapy και όχι μόνο!

 

Ένα από τα καλύτερα πράγματα του καλοκαιριού είναι φυσικά οι summer sales! Εκπτώσεις που δεν πρέπει να χάσετε, για να έχετε όσα χρειάζεστε για τις πολυπόθητες διακοπές σας σε τέλειες τιμές. Πού, όμως, θα τις απολαύσετε καλύτερα; Στο δροσερό εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos φυσικά! Γιατί εκεί; Γιατί υπάρχουν αμέτρητες επιλογές μέσα από τα τόσα καταστήματά του, για τη γυναίκα, το παιδί και το σπίτι! Μην ξεχνάτε ότι εκτός από shopping therapy έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε νόστιμες επιλογές από τα food courts, να πιείτε τον καφέ σας ή να δείτε μία ταινία, ώστε να κλείσει φανταστικά η μέρα σας! Λίγο πριν τις διακοπές αποκτήστε τα πιο φανταστικά items, για να είστε stylish και πανέτοιμος/η!

 

Το shopping therapy την Κυριακή μετατρέπεται σε αγαπημένη συνήθεια στον πιο δροσερό και must προορισμό της πόλης. Οι παλμοί του Mediterranean Cosmos κινούνται με αυτούς των εκπτώσεων και εμείς σε καλούμε να παρασυρθείς! Τι λες; Φύγαμε για ψώνια; 

Το Mediterranean Cosmos σε περιμένει αύριο από τις 11 το πρωί μέχρι και τις 8! Be there!

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.