Home / Fashion  / Η Kaia Gerber στη νέα indie καμπάνια της CELINE

Η Kaia Gerber στη νέα indie καμπάνια της CELINE

Kaia
Ο Hedi Slimane παίρνει τον ρόλο του φωτογράφου και εμπνέεται από την Kaia Gerber για τη νέα καμπάνια του οίκου CELINE.

 

Σε συνέχεια της νέας χειμερινής συλλογής της CELINE, ο Hedi Slimane, Δημιουργικός Διευθυντής του οίκου, βρίσκεται πίσω από τον φακό, έχοντας ως μούσα του την Kaia Gerber. Τοποθετημένη στο Los Angeles, η νέα καμπάνια “Age of Indiness”.παρουσιάζει την brand ambassandor του οίκου να αναδεικνύει διαχρονικά κομμάτια από τη συλλογή, συμπεριλαμβανομένης της Newspaper Triomphe,.η οποία διαθέτει μία κομψή δερμάτινη εξωτερική επένδυση,.με το χρυσό λογότυπο της CELINE να ξεχωρίζει.

Το ύφος της καμπάνιας επιλέχθηκε με σκοπό να αναδείξει τη διαχρονικότητα του brand, “αιχμαλωτίζοντας” την Kaia Gerber σε μία σειρά από κλασικές εμφανίσεις, μέσα από ένα ασπρόμαυρο φόντο.

Για τον Hedi Slimane, η Kaia Gerber αποτέλεσε την ιδανική επιλογή,.η οποία ήρθε να φέρει στο προσκήνιο τη δυναμικότητα και το επαναστατικό πνεύμα της CELINE στα 00s. Η “Age of Indiness” γυρνάει τον χρόνο πίσω, στις ένδοξες στιγμές του indie style του οίκου,.ενσαρκώνοντας την απόλυτη ουσία ενός κομψού Y2K αέρα.

Kaia

Φωτίζοντας κομμάτια όπως τα Low-Rise Jane Jeans,.τα Triomphe o1 γυαλιά ηλίου και τις Wiltern High Slouchy Buckle Boots,.η καμπάνια συνδυάζει μία κλασική προσέγγιση της κληρονομιάς του οίκου με το σύγχρονο στυλ. Η νέα κυκλοφορία έρχεται λίγο αφότου η CELINE κυκλοφόρησε την πρώτη της London Haute Parfumerie.

 

www.celine.com 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada