Home / Good Life  / Art & Culture  / Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας για το Secret Invasion!

Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας για το Secret Invasion!

Secret Invasion

Επιτέλους κυκλοφόρησε το πρώτο ολοκληρωμένο trailer για τη νέα σειρά της Marvel, με τίτλο Secret Invasion! Δείτε πότε θα είναι διαθέσιμη!

 

Το επόμενο μεγάλο στοίχημα για το σινεματικό σύμπαν της Marvel είναι σίγουρα η σειρά Secret Invasion. Μετά από μία περίεργη χρονιά για την εταιρεία παραγωγής ταινιών, πιστεύουμε ότι έρχεται κάτι πολύ δυνατό! Η σειρά Secret Invasion μάς ετοιμάζει για έναν πόλεμο που δεν έχουμε δει ξανά. Ο Nick Fury ( Samuel Jackson) επιστρέφει και είναι έτοιμος για περιπέτεια και ανατροπές. Επιτέλους κυκλοφόρησε το πρώτο ολοκληρωμένο trailer για το καινούργιο project, καθώς και η ημερομηνία πρεμιέρας. Στις 21 Ιουνίου το show θα είναι διαθέσιμο στο Disney+.

 

 

Μέσα από το trailer βλέπουμε ότι το Secret Invasion θα διαπραγματεύεται την κατάσταση της γης μετά τη μάχη των Avengers με τον Thanos. Ο Nick Fury μπορεί να κρύβονταν τόσο καιρό, αλλά οι Skrulls, που έμειναν πιστοί στον ίδιο, παρακολουθούσαν την κατάσταση. Όπως φαίνεται, ο Fury αρνείται να ζητήσει βοήθεια από τους Avengers και γι αυτό μένει να δούμε το πώς θα διαχειριστεί ο ίδιος όσα συμβαίνουν και κυρίως όσα σκαρώνει ο Gravik. Ένας από τους λόγους που ανυπομονούμε για τη νέα σειρά είναι το ντεμπούτο της Emilia Clarke στη Marvel! Παράλληλα, επιστρέφει ακόμα ένας χαρακτήρας από το παρελθόν. Η Cobie Smulders ως Maria Hill.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.