Home / Men  / Ανδρικά παπούτσια για να μπείτε “με το δεξί” στο 2024

Ανδρικά παπούτσια για να μπείτε “με το δεξί” στο 2024

ανδρικά
Ποιες είναι οι τάσεις στα ανδρικά παπούτσια για το 2024; Κάνοντας μία έρευνα στα καταστήματα του Mediterranean Cosmos, ανακαλύψαμε τα πιο πρακτικά, αλλά και στιλάτα υποδήματα, για να ξεχωρίζετε σε κάθε σας βήμα!

 

Η εύρεση του ιδανικού υποδήματος είναι μία διαδικασία που κάποιες φορές μπορεί να μας δυσκολέψει. Ωστόσο, οι τάσεις στα ανδρικά παπούτσια σε συνδυασμό με τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρουν τα καταστήματα του Mediterranean Cosmos θα σας βοηθήσουν να βρείτε το κατάλληλο για εσάς ζευγάρι!

 

For your office looks

Στο κατάστημα Tommy Hilfiger ανακαλύψαμε το ιδανικό ζευγάρι για τις εμφανίσεις στο γραφείο. Το κλασικό καφέ χρώμα, οι δερμάτινες λεπτομέρειες και η λευκή σόλα τους διευκολύνουν τον συνδυασμό τους με κάθε outfit.

 

Αντρικά

Ανδρικά sneakers σε καφέ χρώμα με λευκή σόλα, Tommy Hilfiger

 

For your night-out looks

Τα Nak Shoes προτείνουν ένα all time classic ζευγάρι oxfords, από τη σειρά ecco, το οποίο είναι ιδανικό όχι μόνο για τις βραδινές εξόδους, αλλά και για τις πιο formal εμφανίσεις σας στο γραφείο.

 

Brown oxford shoes, Nak Shoes

 
For casual looks

Για τις καθημερινές street style εμφανίσεις σας, μπορείτε να επιλέξετε ένα κλασικό μαύρο αρβυλάκι, όπως αυτό που θα βρείτε στο κατάστημα Tsakiris Mallas.

 

Αντρικά

Ανδρικά μαύρα αρβυλάκια, Tsakiris Mallas

 

Αν, πάλι, θέλετε να επενδύσετε σε κάτι πιο άνετο, που συνδυάζει την πρακτικότητα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας, τότε επιλέξτε αυτά τα statement Diesel αθλητικά sneakers με μεταλλική όψη από το κατάστημα SneakersTown.

 

Ασημί Diesel sneakers, SneakersTown

 

Για τους λάτρεις των πιο κλασικών σχεδίων, το κατάστημα Geox προσφέρει το πιο άνετο ζευγάρι, το οποίο μπορείτε να φορέσετε από το πρωί έως το βράδυ.

 

Ανδρικό μποτάκι, Geox

 

For your adventures

Αν λατρεύετε τις υπαίθριες χειμερινές δραστηριότητες, στα Vans θα βρείτε τα μποτάκια SK8-HI GORE-TEX και στο The ShoeStore ορειβατικά μποτάκια Timberland. Και τα δύο ζευγάρια θα σας κρατήσουν ζεστό και ασφαλή σε κάθε χειμερινή εξόρμησή σας.

 

ανδρικά Vans

SK8-HI GORE-TEX MTE-3, Vans

 

Ανδρικά μποτάκια Timberland, The ShoeStore

 

Pair it with

Αν αναρωτιέστε πώς μπορείτε να κάνετε πιο stylish την εμφάνισή σας,.φορώντας ακόμα και το πιο κλασικό sneaker,.τότε μια στάση στο κατάστημα Happy Socks είναι απαραίτητη! Εδώ θα βρείτε τις πιο ποιοτικές κάλτσες, σε αμέτρητα σχέδια και prints,.για να δώσετε μία fun πινελιά σε κάθε σας βήμα.

 

ανδρικά

Αντρικές κάλτσες με σχέδιο, Happy Socks

 

Last minute stop!

Κι επειδή μετά το shopping therapy πρέπει να γεμίσετε τις “μπαταρίες” σας,.επισκεφτείτε το εστιατόριο Μικρός Βοριάς.και δοκιμάστε τον υπέροχο ψητό σολωμό με ρύζι,.τα λαχταριστά γεμιστά κολοκυθάκια και μία ολόφρεσκη σαλάτα!

 

ανδρικά

Μικρός Βοριάς

 

Απολαύστε τη βόλτα σας στο Mediterranean Cosmos και βρείτε το ζευγάρι παπουτσιών που θα σας συντροφεύσει σε κάθε σας βήμα το 2024!

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada