Home / Men  / Grooming  / Αρώματα με ισχυρή προσωπικότητα!

Αρώματα με ισχυρή προσωπικότητα!

Τα αρώματα δεν είναι πολλά παραπάνω από μια όμορφη μυρωδιά. Εκφράζουν την προσωπικότητα του καθενός, ως μοναδικό “στίγμα”.

Πόσες φορές σε έχουν σταματήσει για να σε ρωτήσουν τι άρωμα φοράς; Αν σου έχει συμβεί, τότε μάλλον έχεις ήδη καταλάβει τον ρόλο που παίζουν τα αρώματα στην καθημερινότητά μας, αφού συνδέονται άμεσα με τα πρόσωπα που τα φορούν, με την προσωπικότητα και ταυτότητά τους.

 

Αν δεν ανήκεις στους τυχερούς που έχουν ήδη βρει τα αγαπημένα τους αρώματα, είμαστε εδώ για να σε φέρουμε λίγο πιο κοντά σε αυτά. 

 

 

Ξεχωρίσαμε 8+1 top αντρικά αρώματα, με τα οποία σίγουρα δεν μπορεί κανείς να περάσει απαρατήρητος.

 

1.NOIR EXTREME PARFUM, TOM FORD

Η πιο ισχυρή έκφραση του αρχικού αρώματος, το NOIR EXTREME PARFUM απελευθερώνει πλούσια μπαχαρικά, κεχριμπάρι και ξύλα, σχεδιασμένο να αποτυπώσει τις προσωπικές και προκλητικές πλευρές του Noir άνδρα. Νότες κάρδαμου India Orpur, βορειοαφρικανικό neroli και ιταλικό μανταρίνι, νότες εσπεριδοειδών σαφράν και μοσχοκάρυδο, αλλά και “καρδιά” από βουλγαρικό τριαντάφυλλο Orpur σε συνδυασμό  με άνθος πορτοκαλιού, γιασεμί και τόνκα -μαζί με πολλά ακόμα πλούσια στοιχεία- συνθέτουν το απόλυτο αντρικό άρωμα.

 

 

2. YVES SAINT LAURENT MYSLF EAU DE PARFUM

Tο νέο ανδρικό επαναγεμιζόμενο άρωμα του οίκου Yves Saint Laurent Beauty είναι μια αρωματική δήλωση της σύγχρονης αρρενωπότητας, που αγκαλιάζει όλες τις διαφορετικές πτυχές και τα συναισθήματά σας. Το πρώτο ξυλώδες λουλουδάτο άρωμα της YSL Beauty. Η κορυφή περιέχει μια δροσερή και ζωηρή συμφωνία από καρδιά Περγαμόντου Καλαβρίας και vert de bergamot. Στην καρδιά, Άνθος Πορτοκαλιάς από την Τυνησία φτιαγμένο για την YSL Beauty και στη βάση αισθησιακές και περίτεχνες νότες ξύλου, δομημένες γύρω από την καρδιά Πατσουλί από την Ινδονησία, και το Ambrofix™ – ένα 100% φυσικό βιοτεχνολογικό υλικό από ζαχαροκάλαμο, που προσφέρουν μια ξυλώδη και κεχριμπαρένια υπογραφή που διαρκεί. 

 

 

3. AQUA ALLEGORIA FORTE OUD YUZU EAU DE PARFUM, GUERLAIN

Ανακαλύψτε το Oud Yuzu Forte, την απροσδόκητη αντίθεση ανάμεσα στο ιερό ξύλο Οud και την ιδιαίτερη οξύτητα του Yuzu. Το ξύλο και τα εσπεριδοειδή συναντιούνται για να δώσουν ένα άρωμα που παίζει με το φως και τη σκιά.
Το Oud Yuzu Forte είναι ο αναπάντεχος φωτισμός του ιερού και μυστηριώδους ξύλου oud, που διαπερνάται από την πικάντικη φρεσκάδα του yuzu

 

4. GUILTY POUR HOMME ELIXIR DE PARFUM, GUCCI

Μια τολμηρή διεκδίκηση, μια πολύχρωμη εξωστρέφεια. Το Gucci Guilty Elixir de parfum για άνδρες είναι ένα ακαταμάχητο ambery leathery άρωμα που διαθέτει αισθησιακή βάση βανίλιας και ambrofix, μια φανταχτερή καρδιά βούτυρου ρίζας ίριδας και καπντιστή νότα μοσχοκάρυδου στην κορυφή.

 

προσωπικότητα

 

5. GENTLEMAN SOCIETY, GIVENCHY

Μια μεθυστική σύνθεση με ξυλώδεις και λουλουδένιες νότες, που έρχονται σε αντίθεση. Ο Οίκος Givenchy επαναπροσδιορίζει τον ορισμό του Gentleman με αυτό το μοναδικό άρωμα. Tο Gentleman Society είναι κατασκευασμένο με εξαιρετικές πρώτες ύλες και το ξεχωριστό savoir-faire Givenchy. Οι νότες κορυφής του φασκόμηλου συνδυάζονται με τις λουλουδένιες νότες του νάρκισσου σε αντιπαράθεση με την ένταση του vetiver,.που συγκεντρώνεται στη Μαδαγασκάρη, την Ουρουγουάη και την Αϊτή. Η ζεστασιά της βανίλιας λιώνει με αποστάγματα σανταλόξυλου και κέδρου για να δημιουργήσει την πιο εθιστική βάση.

 

6. WILD MINT & LAVANDIN EAU DE PARFUM, MOLTON BROWN

Ένα εκλεπτυσμένο, φρέσκο και ατίθασο ​​αρωματικό Eau de Parfum. Ανανεώστε τη διάθεσή σας με μια συναρπαστική αίσθηση άγριας μέντας,.συνδυασμένη με ποώδη λεβαντίνη -ένα ισχυρό είδος λεβάντας, που προέρχεται από την Προβηγκία- ενώ η ζεστή ρίζα ίριδας και το κρεμώδες μοσχοκάρυδο προσδίδουν μοντέρνα κομψότητα.

 

προσωπικότητα

 

7. 724 EAU DE PARFUM, MAISON FRANCIS KURKDJIAN

Φωτεινό, ζωντανό και εθιστικό, το 724 σας προσκαλεί να νιώσετε τον ρυθμό της πόλης. Στις νότες κορυφής αποκαλύπτεται ένα φρέσκο αστικό ακόρντο. Είναι η αίσθηση της καθαριότητας, η δυναμική φρεσκάδα που σχηματίζεται από το περγαμόντο Ιταλίας.και η καθετότητα των αλδεϋδών με σοφιστικέ, ελαφρώς μεταλλικές, σπινθηροβόλες όψεις. Στην καρδιά του αρώματος βρίσκεται η αέρινη αύρα που μεταφέρεται από ένα μπουκέτο λουλουδιών, που αποτελείται από absolute γιασεμιού Αιγύπτου, μοσχομπίζελο και φιλάδελφο. Στις νότες βάσης, αυτό το σύμπαν λευκότητας παραδίδεται σε μια αίσθηση οικειότητας,.που αγκαλιάζει τις αισθήσεις, χάρη σε έναν συνδυασμό σανταλόξυλου και λευκό musk.

 

 

 

8. EXPLORER, MONTBLANC

Το όνομα Montblanc EXPLORER ήταν μία προφανής επιλογή: ο οίκος συνοδεύει εδώ κι έναν αιώνα τους ταξιδιώτες,. χάρη στις πένες του, των οποίων το μελάνι δε στάζει ποτέ, ό,τι κι αν συμβεί. Τρία ξεχωριστά στοιχεία συνδυάστηκαν προκειμένου να δημιουργήσουν το νέο αυτό εκπληκτικό άρωμα: Περγαμόντο από την Ιταλία, Βετιβέρ από την Αϊτή και Πατσουλί από την Ινδονησία καθιστούν το Montblanc EXPLORER.μία πρόσκληση για ένα ταξίδι σ’ όλο τον κόσμο, ένα αξέχαστο ταξίδι σε παρθένες περιοχές, μ’ ένα αντισυμβατικό ξυλώδες άρωμα με νότες δέρματος.

 

προσωπικότητα

 

8+1. VERSACE EROS FLAME 

Ψυχρό και ζεστό. Γλυκό και πικάντικο. Φωτεινό και σκοτεινό. Οι οσφρητικές νότες του Versace Eros Flame χαρακτηρίζονται από έντονες αντιθέσεις,.στις οποίες τα πιο ευγενή και κομψά συστατικά εμπλουτίζουν και ενισχύουν το ένα το άλλο.  Ξυλώδες fougère, μανταρίνι, νεράντζι, καρποί τόνκα, βανίλια, μαύρο πιπέρι, δενδρολίβανο,. σανδαλόξυλο, κέδρος, λεμόνι, τριαντάφυλλο, πατσουλί, γεράνι και βρύα βελανιδιάς συνθέτουν αυτό το μοναδικό άρωμα.

 

προσωπικότητα

 

Το άρωμα είναι σίγουρα μια έντονα προσωπική υπόθεση. Σου συνιστούμε να μυρίσεις από κοντά τα αρώματα που προτείναμε.και να βρεις αυτό που νιώθεις ότι ταιριάζει απόλυτα στη δική σου προσωπικότητα και στυλ!

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath