Home / Beauty  / Έχετε επιλέξει το σωστό cleanser για την ξηρή επιδερμίδα σας;

Έχετε επιλέξει το σωστό cleanser για την ξηρή επιδερμίδα σας;

Το σωστό cleanser για μία ξηρή επιδερμίδα είναι ένα δύσκολο skin care task. Παρακάτω θα βρείτε προϊόντα που θα σας βοηθήσουν!

 

Κάθε τύπος επιδερμίδας έχει και τις δικές του ανάγκες, τις δικές του δυσκολίες. Η μεγαλύτερη “πρόκληση” για τη φροντίδα μιας ξηρής επιδερμίδας είναι να βρείτε το σωστό cleanser. Τα περισσότερα και πιο δημοφιλή καθαριστικά προσώπου περιέχουν σκληρά συστατικά. Συνεπώς αφαιρούν από το δέρμα τα φυσικά έλαια του και πολλές φορές το αφήνουν πιο ξηρό από ότι είναι. Ωστόσο, τα περισσότερα beauty brands έχουν αρχίσει να παρατηρούν αυτό το γεγονός και προσπαθούν να φροντίσουν με καλύτερο τρόπο το κοινό που έχει ξηρή επιδερμίδα.

 

Το κλειδί για την αγορά ενός προϊόντος περιποίησης είναι να παρατηρείτε τα συστατικά που αναγράφονται. Με μία καλή έρευνα θα βρείτε αυτό που θα βοηθήσει το πρόσωπό σας. Σκοπός του cleanser είναι να αφήνει ανέπαφο το pH και τον φραγμό του δέρματος. Παρακάτω θα ανακαλύψετε τα προϊόντα που σας προτείνουμε, τα οποία είναι κατάλληλα για ξηρό δέρμα. Παρακάτω θα ανακαλύψετε τα προϊόντα που σας προτείνουμε, τα οποία είναι κατάλληλα για ξηρό δέρμα.

 

Toleriane dermonettoyant gentle cleanser από La Roche Posay

 

Avocado Ceramide Moisture Barrier Cleanser από Glow Recipe

 σωστό cleanser

 

Hydrating cream to foam cleanser από Cerave

 

Gentle facial cleanser από Vanicream

 

Beste No. 9 jelly cleanser από Drunk Elephant

 σωστό cleanser

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.