Home / Beauty  / Ο Harry Styles σχεδιάζει sex themed αρώματα!

Ο Harry Styles σχεδιάζει sex themed αρώματα!

sex themed αρώματα

Ο Harry Styles επεκτείνει το brand του Pleasing, δημιουργώντας sex themed αρώματα που θα εντυπωσιάσουν το κοινό του.

 

Ο Harry Styles δεν αποτελεί μόνο ένας ταλαντούχος καλλιτέχνης, αλλά και ένας άνδρας με εξαιρετικό γούστο. Το στυλ του είναι εντυπωσιακό και φροντίζει να μεταφράζει την ιδιαίτερη και δημιουργική αισθητική του και στο beauty brand του Pleasing. Προσπαθεί να το επεκτείνει και να δίνει κάτι απελευθερωτικό! Σύντομα θα κάνει το ντεμπούτο του στον κόσμο των αρωμάτων και αποφάσισε να δημιουργήσει sex themed αρώματα. Δεν περιμέναμε τίποτα πιο ελκυστικό από τον ίδιο. Για το καλύτερο αποτέλεσμα επιστράτευσε τον Γάλλο αρωματοποιό, Jérôme Epinette, ο οποίος θεωρείται τιτάνας της βιομηχανίας. Τα skin on skin αρώματα.

 

 

Η δεξιοτεχνία του και η τέχνη που εναποθέτει στη δημιουργία τους τον έχουν καταστήσει ως έναν από τους πιο αγαπητούς του χώρου. Τα τρία πρώτα αρώματα φέρουν τα ονόματα Closeness, Rivulets και Bright Hot και χαρακτηρίζονται ζεστά με έναν ξεχωριστό χαρακτήρα το καθένα. Σύμφωνα με ανακοινώσεις του Pleasing το νέο εγχείρημα του Harry Styles πρόκειται να πραγματοποιήσει το drop του στις 17 Νοεμβρίου. Τα skin on skin αρώματα θα είναι όπως τα φανταζόμαστε; Θα το ανακαλύψουμε σύντομα. Ο Harry θεωρείται ένας από τους sexiest, αλλά το νέο του εγχείρημα θα τον δικαιώσει;

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.