Home / Beauty  / Το νέο Libre της YSL έχει άρωμα…πλατίνας!

Το νέο Libre της YSL έχει άρωμα…πλατίνας!

YSL
Η οικογένεια αρωμάτων Libre της YSL ανανεώνεται με την προσθήκη ενός πολυτελούς eu de parfum με άρωμα…πλατίνας!

 

Από τη δημιουργία του, ο γαλλικός οίκος YSL επιδίωκε να ενδυναμώσει τη γυναικεία φύση,.φέρνοντάς την ακόμα πιο κοντά στην απελευθέρωση. Σχεδόν 60 χρόνια μετά από τη δημιουργία του πρώτου γυναικείου.κουστουμιού-το 1966-το brand εξακολουθεί να απευθύνεται σε σύγχρονες και δυναμικές γυναίκες. Ακολουθώντας αυτές τις αξίες, το 2019 κυκλοφόρησε το άρωμα Libre. Έκτοτε, το Libre έχει δημιουργήσει τη δική του οικογένεια, με 5 συνολικά παραλλαγές.

 

 

Ως άρωμα, το Libre περιγράφεται από τη YSL ως μία freestyle ερμηνεία του fougère- μία οσφρητική οικογένεια που βρίσκεται συνήθως στις αντρικές κολόνιες-, η οποία αποκαλύπτει μία πιο αισθησιακή και θηλυκή πτυχή της μέχρι σήμερα παραδοσιακής κατηγορίας ανδρικών αρωμάτων. Αυτήν τη χρονιά, ο γαλλικός οίκος παρουσιάζει το Libre L’Absolu Platine. Η νέα beauty προσθήκη του brand δημιουργήθηκε για γυναίκες με τολμηρή προσωπικότητα,.που αναζητούν την ελευθερία και δεν φοβούνται να παραβιάσουν τους κώδικες της παραδοσιακής αρωματοποιίας. Το σαρκικό Absolute Άνθους Πορτοκαλιάς, αποπνέει θηλυκότητα, σε συνδυασμό με τη συμφωνία λευκής λεβάντας.

 

Όπως ένα τέλεια ραμμένο σμόκιν YSL αναδεικνύει τις θηλυκές καμπύλες, οι δροσερές πουδρέ νότες κάνουν το μεσογειακό λουλούδι ακόμα πιο σέξι. Αυτή την αντίθεση μεταξύ ψυχρού και καυτού την υπογραμμίζει μια εξαιρετικά αισθησιακή συμφωνία Άμβρας που συνδυάζει το μεταλλικό άρωμα δέρματος και τις γήινες, μεταλλικές πτυχές με την άκρως εθιστική αύρα του Libre L’Absolu Platine.

 

 

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του νέου αρώματος, την Anne Flipo και τον Carlos Benaïm, το Libre L’Absolu Platine “Είναι ένα τολμηρό και αντισυμβατικό άρωμα. Ενθαρρύνει τις γυναίκες να είναι ό,τι θέλουν στην καθημερινότητά τους. Επιδιώξαμε να πετύχουμε ένα εντυπωσιακό, δυνατό αποτέλεσμα. Είναι μια νέα ένταση, μια νέα ενέργεια. Θέλουμε η γυναίκα που το φοράει να νιώθει ατρόμητη. Στις άλλες εκδόσεις του Libre εξερευνήσαμε τη θερμότητα και την πυράκτωση. Εδώ, κρατήσαμε το πνεύμα της έντασης, αλλά θέλαμε να πάμε προς την κατεύθυνση της ψυχρότητας και του αισθησιασμού. Η κορυφή, πολύ φρέσκια και λαμπερή, έρχεται σε αντίθεση με τις νότες της βάσης, που περιέχουν, μεταξύ άλλων, βανίλια, γνωστή για τους ζεστούς και σαρκικούς τόνους της”.

 

www.yslbeauty.com

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada