Home / Beauty  / Η Lancôme σε μία καμπάνια ενδυνάμωσης με φόντο το Λούβρο

Η Lancôme σε μία καμπάνια ενδυνάμωσης με φόντο το Λούβρο

Lancôme
Με το σύνθημα “Beauty Is a Living Art” η Lancôme παρουσιάζει τη νέα της φθινοπωρινή συλλογή, με πρωταγωνιστές έργα τέχνης από το Λούβρο. Η συνεργασία στοχεύει να εμπνεύσει την επόμενη γενιά,.που αγαπά την ομορφιά και την τέχνη, με προϊόντα και εικόνες που εμπνέουν δύναμη και αυτοπεποίθηση.

 

Η Lancôme βάζει ψηλά τα standards στον χώρο του beauty, με τη νέα της καμπάνια να παντρεύει τη.σύγχρονη ομορφιά με την Τέχνη. Θέλοντας, λοιπόν, να παρουσιάσει την ομορφιά ως μία μορφή “ζωντανής τέχνης”,.συνεργάζεται με το Λούβρο και αποκαλύπτει τη νέα της φθινοπωρινή συλλογή Beauty Is a Living Art”.

 

“Είμαι ενθουσιασμένη με αυτή την πρώτη συνεργασία με τη Lancôme, η οποία αναδεικνύει με απίστευτο ταλέντο την ποικιλία των μορφών.ομορφιάς που βρίσκονται στις συλλογές του Λούβρου – έναν διάλογο μεταξύ πολιτισμών που ξεπερνά το χρόνο και τη γεωγραφία”, δήλωσε η πρόεδρος-σκηνοθέτρια του Λούβρου Laurence des Cars.

 

Στο εντυπωσιακό βίντεο της καμπάνιας βλέπουμε την brand ambassandor της Lancôme να ποζάρει δίπλα στα μεγαλύτερα έργα τέχνης που βρίσκονται στο Λούβρο. Ανάμεσά τους, η Νίκη της Σαμοθράκης και η Αφροδίτη της Μήλου, ως το αιώνιο σύμβολο της αγάπης και του έρωτα. Η τοποθέτηση των μνημείων στην καμπάνια δεν λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο για την.ανάδειξη του συνθήματος “Beauty Is a Living Art”,.αλλά κρύβει πίσω της πολλά περισσότερα μηνύματα, τα οποία επεδίωξε να.ενσωματώσει η Lancôme και το Λούβρο στη νέα τους συνεργασία.

 

 

Όπως αναφέρει και η Zendaya,Για μένα, η στάση του αγάλματος της Νίκης της Σαμοθράκης δείχνει μια γυναίκα νικήτρια και με αυτοπεποίθηση. Είναι ένα ισχυρό σύμβολο επιτευγμάτων. Και αυτό είναι η αληθινή ομορφιά: να αντλούμε από τη δική μας ιστορία,.για να δώσουμε φτερά στον εαυτό μας. Είναι ένας τρόπος να ενδυναμώσουμε τον εαυτό μας”.

 

Η limited edition συλλογή αποτελείται από.έξι προϊόντα, εμπνευσμένα από τις τέσσερις μούσες της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας: Hygie, Hermaphrodite,.Nymph with Scorpion και Nymph Echo, με τις συσκευασίες τους να αναπαριστούν έργα τέχνης από το Λούβρο.

 

 

www.lancome.com 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada