Home / Good Life  / Έρχεται το 2ο Φεστιβάλ Γαστρονομικού Κινηματογράφου Ιωαννίνων!

Έρχεται το 2ο Φεστιβάλ Γαστρονομικού Κινηματογράφου Ιωαννίνων!

Φεστιβάλ Γαστρονομικού Κινηματογράφου
Η Λέσχη γαστρονομίας Ηπείρου σε συνεργασία με τη γαστροτουριστική πρωτοβουλία Food& Paths και το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννίνων μάς καλούν στο 2ο Φεστιβάλ Γαστρονομικού Κινηματογράφου!

 

Η Γενική Γραμματεία Αποδήμου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών συνεχίζει και φέτος την συνεργασία που ξεκινησε ένα χρόνο πριν με την Λέσχη Γαστρονομίας Ηπείρου. Σε αυτό το πλαίσιο διοργανώνουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Φεστιβάλ Γαστρονομικού Κινηματογράφου Ιωαννίνων! Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσουν μέχρι και την  Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο “Δημ. Χατζής”.  Σε αυτό το πλαίσιο διοργανώνουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το

 

Οι ταινίες που θα προβληθούν είναι οι εξής: Επικύνδυνες Μαγειρικές, Πολίτικη Κουζίνα και Πράσινη Θάλασσα. Πριν από την προβολή θα προηγείται σύντομη παρουσίαση της ταινίας από τη σκηνοθέτη Χρύσα Ψωμαδέλλη και παράγοντες της ταινίας. Μετά την προβολή θα ακολουθήσει μπουφές και live μαγειρέματα, για να έχουν οι θεατές μία πλήρη πολιτιστική και γαστρονομική εμπειρία. Παράλληλα θα υπάρχουν και σεμινάρια για μικρούς με μεγάλους. Σκηνοθέτης για μία μέρα και Υγιεινή στη διατροφή με τοπικά προϊόντα! Αν βρεθείτε στα Ιωάννινα αυτό το σαββατοκύριακο ή αν είστε από εκεί δεν πρέπει σίγουρα να χάσετε το. Φεστιβάλ Γαστρονομικού Κινηματογράφου Ιωαννίνων! . Παράλληλα θα υπάρχουν και σεμινάρια για μικρούς με μεγάλους. 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.