Home / Beauty  / Ένα χαλαρωτικό μπάνιο πρέπει να είναι μέρος της beauty ρουτίνας σου

Ένα χαλαρωτικό μπάνιο πρέπει να είναι μέρος της beauty ρουτίνας σου

Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου, με ένα χαλαρωτικό μπάνιο, για να ξεκουράσεις σώμα, επιδερμίδα και νου.

 

 

Μέρος μιας σωστής beauty ρουτίνας είναι και το well being. Η ευεξία που πηγάζει από μέσα μας θα μας βοηθήσει να αφιερώσουμε ποιοτικό χρόνο στην περιποίηση του εαυτού μας και θα συμβάλλει στην υγεία της επιδερμίδας μας, σε σώμα και πρόσωπο. Με τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας, το άγχος και την κούραση επιβαρύνεται η ψυχική και σωματική υγεία μας.

 

Για να αποβάλλουμε την κούραση και όλους τους ρύπους που έχει δεχτεί η επιδερμίδα μας κατά τη διάρκεια την ημέρα μπορούμε να προσφέρουμε στον εαυτό μας ένα χαλαρωτικό μπάνιο και να αφεθούμε στην ηρεμία του. Με εύκολα βήματα έχετε τη δυνατότητα να το διαμορφώσετε σε έναν μικρό παράδεισο του σπιτιού σας.

 

Ανάψτε αρωματικά κεράκια, δημιουργώντας ατμόσφαιρα. Φροντίστε να ζεσταίνετε το σπίτι και να βάλετε χαλαρωτική μουσική να παίζει. Μην πάρετε μαζί σας το tablet ή το κινητό σας, το οποίο θα μπει στο αθόρυβο για να αποστασιοποιηθείτε σε μια distraction free zone. Μαγική πινελιά θεωρούνται και τα έλαια ή οι bath bubbles με καταπληκτική μυρωδιά. Μετά το μπάνιο φορέστε ενυδατική και cozy ρούχα και διατηρείστε τη χαλάρωση!

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.