Home / Men  / Grooming  / Υγιές τριχωτό της κεφαλής για λαμπερά μαλλιά

Υγιές τριχωτό της κεφαλής για λαμπερά μαλλιά

Φροντίστε με απλά βήματα το τριχωτό της κεφαλής σας για να διατηρήσετε τα μαλλιά σας υγιή και λαμπερά. Ανακαλύψτε τα!

Σημαντική προϋπόθεση για να διατηρείτε τα μαλλιά σας υγιή και λαμπερά είναι να δίνετε παραπάνω φροντίδα στο τριχωτό της κεφαλής σας. Όπως και στα φυτά είναι πολύ σημαντική η φροντίδα της ρίζας έτσι και με τα μαλλιά. Κάθε φορά που λούζεστε μπορείτε να κάνετε καλό μασάζ στις ρίζες των μαλλιών σας. Ωστόσο, αυτό είναι ένα απλό βήμα που δεν αρκεί. Ξεκινήστε με τα βασικά. Δώστε βάση στα προϊόντα μαλλιών. Να είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, αλλά να έχουν στοχευμένη χρήση. Αλλά να έχουν στοχευμένη χρήση.

Η απολέπιση πρέπει να γίνεται και σε αυτό το σημείο του σώματος. Το scalp scrub θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, θα κάνει το αίμα να κυκλοφορήσει καλύτερα και έτσι θα γεννιούνται περισσότερες νέες τρίχες. Ωστόσο, πρέπει να προσέχετε γιατί η απολέπιση θα πρέπει να γίνεται μία το πολύ δύο φορές την εβδομάδα. Αυτό για να μην υπάρχουν τραυματισμοί. Μπορείτε, επίσης, να εφαρμόζετε και ειδικές θεραπείες, ενώ το serum ενδείκνυται και για καθημερινή χρήση. Μη ξεχνάτε να εμπλουτίζετε τη διατροφή σας με φρούτα και με λαχανικά και να χρησιμοποιείτε πάντα ένα θερμοπροσταυτικό προϊόν, πριν τη χρήση θερμότητας.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.