Home / Good Life  / Το Taste Atlas όρισε τα ροδάκινα Ναούσης ως το καλύτερο φρούτο στον κόσμο!

Το Taste Atlas όρισε τα ροδάκινα Ναούσης ως το καλύτερο φρούτο στον κόσμο!

ροδάκινα Ναούσης

Πρωτιά για τα ροδάκινα Ναούσης από το Taste Atlas! Το γνωστό site τα ανέδειξε ως το καλύτερο φρούτο στον κόσμο!

 

Λίγο πριν τη λήξη του έτους, το Taste Atlas, ένα από τα πιο γνωστά food sites, δημοσιεύει τις top λίστες του. Μετά τις καλύτερες σούπες για το 2023, σειρά έχουν τα καλύτερα φρούτα στον κόσμο! Με μεγάλη χαρά ανακαλύψαμε ότι στην πρώτη θέση, ανάμεσα σε. 84 φρούτα, βρέθηκαν τα ροδάκινα Ναούσης, με βαθμολογία 4.7! Χωρίς αμφιβολία αποτελεί μία πολύ σημαντική διάκριση! Όπως επισημαίνει το Taste Atlas, οι συγκεκριμένες ποικιλίες μπορεί να έρχονται από την Κίνα, αλλά αναπτύσσονται άριστη στη συγκεκριμένη πόλη της Κεντρικής Μακεδονίας. Χάρη στο πλούσιο άρωμά τους και τη γλυκιά τους γεύση έχουν γίνει ιδιαίτερη δημοφιλή στην. Ελλάδα, την Ευρώπη και την Αραβική Χερσόνησο.

Ποια είναι τα φρούτα που συμπληρώνουν την πεντάδα με τα καλύτερα φρούτα στον κόσμο;. Το Mangosteen από την Ινδονησία έρχεται δεύτερο, η φράουλα Truskawka Kaszubska από την Πολωνία είναι τρίτη, έπειτα το φρούτο. Deglet Nour από Αλγερία και στην πέμπτη θέση το Lúcuma από το Περού. Μπείτε στο official site του Taste Atlas και ανακαλύψτε τι είναι το κάθε φρούτο, καθώς και τα υπόλοιπα που βρέθηκαν στη λίστα. Taste Atlas και ανακαλύψτε τι είναι το κάθε φρούτο, καθώς και τα υπόλοιπα που βρέθηκαν στη λίστα.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.