Home / Fashion  / Το Empire Logo του Michael Kors πρωταγωνιστεί στη νέα collection

Το Empire Logo του Michael Kors πρωταγωνιστεί στη νέα collection

Empire Logo

Ο Michael Kors κυκλοφόρησε μία ολοκαίνουργια συλλογή με κεντρικό στοιχείο το Empire Logo. Δείτε την εντυπωσιακή καμπάνια.

 

 

Το νέο λογότυπο του σχεδιαστή Michael Kors παρουσιάστηκε πρόσφατα και αντιπροσωπεύει την προσαρμογή του hallmark σήματος της κληρονομιάς. Ένα σήμα που διακοσμεί περίφημα τις τσάντες και τα διάφορα αξεσουάρ της μάρκας εδώ και δεκαετίες. Ανακατασκευασμένο ως ένα μοτίβο που μοιάζει με αλυσίδα, το νέο Empire Logo έρχεται ως το κύριο και ξεχωριστό στοιχείο της καινούργιας συλλογής. Εκτός από τη βασική σειρά με tote bags, chained shoulder pieces και άλλες cross body bags, η σειρά διαθέτει και ready to wear ρούχα και υποδήματα.

 

Empire Logo

 

Όλη η Empire Logo collection μπορεί να αναμειχθεί και να συνδυαστεί με πολλούς τρόπους. Περιλαμβάνεται και ανδρική σειρά με ελαφριά woven κομμάτια ένδυσης. Στη γυναικεία γκάμα, θα βρείτε pieces κατάλληλα για casual εμφανίσεις, αλλά και για looks δίπλα στην πισίνα. Loose παντελόνια και μία καμπαρντίνα με ανεστραμμένο χρώμα, από μαύρο σε γκρι. One piece και triangle bikini με καπέλα και sliders.

 

 

Ανακαλύψτε όλη την capsule collection μέσα από το look book της καμπάνιας. H νέα Empire Logo collection του Michael Kors είναι διαθέσιμη μέσα από το official site, αλλά και σε επιλεγμένες μπουτίκ σε όλο τον κόσμο. Ανακαλύψτε όλη την capsule collection μέσα από το look book της καμπάνιας.

 

Empire Logo

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.