Home / Good Life  / Art & Culture  / Το Andronis Gastronomy Festival έρχεται στο νησί της Σαντορίνης!

Το Andronis Gastronomy Festival έρχεται στο νησί της Σαντορίνης!

Andronis Gastronomy Festival

Ο γνωστός όμιλος φιλοξενίας διοργανώνει το φετινό Andronis Gastronomy Festival στη χώρα μας και συγκεκριμένα στο νησί της Σαντορίνης.

 

Μετά την περσινή επιτυχία του, το Adronis γαστρονομικό φεστιβάλ επιστρέφει και φέτος! Ο γνωστός όμιλος φιλοξενίας ξεκινάει το ταξίδι γεύσεων του αύριο-στις 13 Ιουνίου-το οποίο πρόκειται να φιλοξενηθεί στο φανταστικό νησί της Σαντορίνης. Συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι θα είναι φυσικά καταξιωμένοι chefs, ιδρυτές ή chefs βραβευμένων εστιατορίων.

 

 

Το Andronis Gastronomy Festival 2023 θα επισκεφτεί τα εστιατόρια Lauda, Lycabettus και.Throubi, τα οποία βρίσκονται σε ξενοδοχεία και θέρετρα του ομίλου στην Οία. Κατά τη διάρκεια των events, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ποικίλες κουζίνες και να βυθιστούν σε διάφορους πολιτισμούς. Θα γνωρίσουν τις τελευταίες γαστρονομικές τάσεις και τεχνικές. Τα πιάτα τους θα συνοδεύονται από τα καλύτερα τοπικά και διεθνή κρασιά!

 

 

Οι πρώτοι chefs θα είναι ο Emmanuel Renaut και Philip Chronopoulos που θα ετοιμάσουν τα γευστικά πιάτα τους στο εστιατόριο Lauda. Τον επόμενο μήνα θα έρθει στο Lycabettus εστιατόριο ο executive chef του βραβευμένου με δύο αστέρια.Michelin εστιατορίου, The Greenhouse, ο Alex Dilling. Τέσσερις ακόμα καταξιωμένοι chefs θα ταξιδέψουν τους επισκέπτες με τις γεύσεις τους στο φετινό Andronis Gastronomy Festival. Δείτε το πρόγραμμα του μοναδικού festival. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.