Home / Fashion  / Celebrity Style  / Το κίτρινο θα είναι το πιο hot χρώμα της σεζόν

Το κίτρινο θα είναι το πιο hot χρώμα της σεζόν

Το κίτρινο
Μέσα στη λίστα με τα trends που αναδείχθηκαν στις φετινές Εβδομάδες Μόδας ήταν το κίτρινο. Οι εμφανίσεις στους δρόμους του Παρισιού και της Κοπεγχάγης, αλλά και τα shows των μεγάλων οίκων φάνηκαν να δίνουν ιδιαίτερη έμφαση σε ένα χρώμα που μέχρι τώρα θεωρούσαμε σχεδόν “απαγορευτικό” για το φθινόπωρο… Ωστόσο, η μόδα δεν πρόκειται πότε να σταματήσει να μας εκπλήσσει.

 

Οι fashion experts έχουν ήδη μιλήσει για το καφέ, το σκούρο πορτοκαλί και τις παγέτες, γεγονός που δεν μας βρίσκει.“απροετοίμαστους”, καθώς βρίσκονται εδώ και χρόνια στο προσκήνιο των φθινοπωρινών και χειμερινών musts. Ωστόσο, αυτό που πραγματικά κάνει την έκπληξη για φέτος είναι η στροφή προς το κίτρινο, ένα χρώμα που-οι περισσότεροι από εμάς τουλάχιστον-έχουμε συνδέσει με την άνοιξη και το καλοκαίρι. Μάλιστα, μεγάλοι οίκοι μόδας όπως Burberry,.Lapointe και Erdem συμπεριέλαβαν τις αποχρώσεις του κίτρινου στα fashion shows, δίνοντας μία αρμονική δόση χρώματος στις πασαρέλες.

 

Από την άλλη, οι αποχρώσεις του κίτρινου δεν έλειψαν από τους δρόμους του Παρισιού και της Κοπεγχάγης. Το street style στις Fashion Weeks ανέδειξε αυτό το χρώμα με ιδιαίτερα looks, με τα περισσότερα από αυτά να μπορούν να σταθούν.με μεγάλη ευκολία στην καθημερινότητα,.ενώ οι λεπτομέρειές τους αποτελούν έναν χρήσιμο οδηγό για το πώς να εντάξουμε τις αποχρώσεις του κίτρινου στη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα μας.

 

Αυτό που “μάθαμε” από τα street looks είναι ότι το κίτρινο θα πρωταγωνιστήσει σε όλες του τις αποχρώσεις. Από τις cool αποχρώσεις του-μελί και απόχρωση της βανίλιας-μέχρι και τις ζεστές-βερικοκί, μουσταρδί και λεμονί-το κίτρινο.θα δώσει μία ζωντανή ενέργεια και ένταση στα μουντά χρώματα του φθινοπώρου.

 

Δείτε μερικά από τα looks που αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο το κίτρινο! 

 

 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: @sarabace/instagram

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada