Home / Fashion  / Το ανοιξιάτικο outerwear με 6 κομμάτια-κλειδιά

Το ανοιξιάτικο outerwear με 6 κομμάτια-κλειδιά

Καθώς αναμένουμε την επόμενη σεζόν, ετοιμάζουμε τη ντουλάπα μας και τη wish list μας. Ξεκινάμε με το ανοιξιάτικο outerwear, το οποίο θα περιλαμβάνει 6 κομμάτια-κλειδιά.

 

Έχοντας γεμίσει στο full με στυλιστική έμπνευση, χάρη στο street style από τις τελευταίες Εβδομάδες Μόδας, βάζουμε μπρος για την Άνοιξη. Ξεκινάμε με τα εύκολα και τα must, με items που θα μας βοηθήσουν να μεταβούμε στην επόμενη περίοδο. Το ανοιξιάτικο outerwear θα είναι το πρώτο κεφάλαιο που θα μας απασχολήσει, με το οποίο θα κάνουμε update και θα ενισχύσουμε την ντουλάπα μας. Υπάρχουν ορισμένα κομμάτια ιδανικά για τη σεζόν που θα καλωσορίσουμε, με τα οποία θα είμαστε stylish, άνετες και προετοιμασμένες για τις αλλαγές του καιρού.

 

Μόλις μπει η Άνοιξη, αφήνουμε σιγά-σιγά τα πολύ βαριά πανωφόρια και υποδεχόμαστε τα πιο ελαφριά coats. Τι περιλαμβάνει το ανοιξιάτικο outerwear, σύμφωνα με τα πιο stylish fashion girls; Ποια είναι τα 6 κομμάτια-κλειδιά, στα οποία αξίζει να επενδύσετε;

 

υποδεχτείτε την Άνοιξη με τα πια εντυπωσιακά outerwear! Όλα σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις, που αναδείχθηκαν από το street style και από τις συλλογές των μεγάλων οίκων μόδας.

 

Blazer

Courtesy of Access Fashion

 

Ελαφρύ παλτό

Courtesy of Access Fashion

 

Καπαρντίνα
ανοιξιάτικο outerwear

Courtesy of Max Mara

 

Cardigan
ανοιξιάτικο outerwear

Courtesy of Zara

 

Varsity jacket

Courtesy of Pinko

 

Jean ή δερμάτινο μπουφάν
ανοιξιάτικο outerwear

Courtesy of Lee & Wrangler

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.