Home / Good Life  / Art & Culture  / Την Πέμπτη κυκλοφορεί η ταινία ο Θεός είναι μία σφαίρα!

Την Πέμπτη κυκλοφορεί η ταινία ο Θεός είναι μία σφαίρα!

ο Θεός είναι μία σφαίρα

Μέχρι πού θα έφτανες για να σώσεις το παιδί σου; Η ταινία ο Θεός είναι μία σφαίρα κυκλοφορεί αυτήν την Πέμπτη!

 

Εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα, η ταινία παρουσιάζει την κάθοδο του ντεντέκτιβ Μπομπ Χάιταουρερ, μετά τη δολοφονία της πρώην συζύγου του και την απαγωγή της κόρης του από μία Σατανική Αίρεση. Εξαγριωμένος από την ατελέσφορη αστυνομική έρευνα, παίρνει την κατάσταση στα χέρια του. Αποφασίζει να μπει στην αίρεση με τη βοήθεια της μόνης γυναίκας που ξέφυγε από αυτήν, της Κέιζ Χάρντιν. Οι δύο τους ξεκινούν μαζί ένα αιματηρό κυνήγι, ενάντια στον αρχηγό της αίρεσης με στόχο τη σωτηρία της κόρης του και την εξιλέωση της Κέιτζ.

 

Η ταινία ο Θεός είναι μία σφαίρα είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα Μπόστον Τέραν, μία περιπέτεια τρόμου. Ο Νικ Κασσαβέτης, σκηνοθέτης της ταινίας Το ημερολόγιο, υπογράφει και εδώ τη σκηνοθεσία. Πρωταγωνιστής είναι ο Νικολάι Κόστερ- Βαλντάου, τον οποίο τον γνωρίσαμε από το Game of thrones. Συμμετέχουν και οι: Μάικα Μονρό, Τζένουαρι Τζόουνς και Τζέμι Φοξ. Την Πέμπτη 27 Ιουλίου η νέα ταινία δράσης και τρόμου της. The Film Group θα ξεκινήσει να προβάλλεται και στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες. Την Πέμπτη 27 Ιουλίου η νέα ταινία δράσης και τρόμου της The Film Group θα ξεκινήσει να προβάλλεται.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.