Home / Fashion  / Λεοπάρ φόρεμα: Το κομμάτι που θα φοράμε ξανά και ξανά αυτό το καλοκαίρι

Λεοπάρ φόρεμα: Το κομμάτι που θα φοράμε ξανά και ξανά αυτό το καλοκαίρι

leopar forema
Το λεοπάρ φόρεμα θα γίνει το αγαπημένο σου κομμάτι για αυτό το καλοκαίρι! 

 

Γυρνώντας πίσω στον χειμώνα, ένα ήταν εκείνο το print που είχε τραβήξει την προσοχή μας. Το λεοπάρ βρέθηκε στο επίκεντρο των trends, με μεγάλους οίκους και brands να το συμπεριλαμβάνουν στις συλλογές τους. Εκτός από τις βραδινές εμφανίσεις, το λεοπάρ άρχισε να γίνεται και statement κομμάτι του street style, χάρη στη συνεργασία της adidas με τη Wales Bonner,.η οποία έφερε στο προσκήνιο τα hot sambas με το iconic λεοπάρ μοτίβο. Εκτός από τα sneakers, το λεοπάρ πρωταγωνίστησε σε παντελόνια, jackets, φορέματα, πέδιλα, αλλά και τσάντες,.επιβεβαιώνοντας ότι η συγκεκριμένη τάση ήρθε για να μείνει.

 

Ψάχνοντας, λοιπόν, τα κομμάτια που θα πρωταγωνιστήσουν στη δική μου γκαρνταρόμπα αυτό το καλοκαίρι, ένα είναι εκείνο που βρίσκεται σίγουρα στη wishlist μου: το λεοπάρ φόρεμα! Και αυτό γιατί συνδυάζει το must item του καλοκαιριού -τα αέρινα φορέματα- και μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για εκείνη τη σεζόν. Από mini, maxi, see through, μέχρι και με δαντελένιες λεπτομέρειες, τα λεοπάρ φορέματα είναι το ιδανικό κομμάτι για κάθε βραδινή έξοδο, αφού είναι αβίαστα δυναμικά και sexy.

 

Και επειδή ξέρω ότι το να βρεις το δικό σου “it” καλοκαιρινό φόρεμα είναι δύσκολη υπόθεση, σού έχω ετοιμάσει την ιδανική λίστα με τα αγαπημένα μου λεοπάρ φορέματα για αυτό το καλοκαίρι!

 

Akima leopard slip dress, Rat & Boa

 

 

Φόρεμα με βολάν, Zara

 

Silk twill long cami dress, Roberto Cavalli

 

λεοπάρ φόρεμα

 

La Leopardesse lace-trimmed leopard-print silk-georgette midi dress, Rosamosario

 

λεοπάρ φόρεμα

 

Leopard-print mesh dress, Ganni

 

 

Kura leopard-print silk-blend maxi dress, Veronica Beard

 

λεοπάρ φόρεμα

 

 

Κεντρική φωτογραφία:@oliveiraajoy/Instagram 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada