Home / Good Life  / Το Food Truck Festival έρχεται στον Βόλο!

Το Food Truck Festival έρχεται στον Βόλο!

Food Truck Festival
Φέτος τον Μάιο, το Food Truck Festival προσγειώνεται στην πόλη του Βόλου, για ένα απολαυστικό γευστικό ταξίδι.

 

Το Food Truck Festival σάς προσκαλεί να γευτείτε τις πιο αυθεντικές και δημιουργικές εμπειρίες στο #VolosStreetFoodFestival – #FoodΤruckFestival. Αυτό το μοναδικό γευστικό ταξίδι πρόκειται να φιλοξενηθεί στην καρδιά του Βόλου, από τις 16 έως και τις 19 Μαΐου.

 

Το Food Τruck Festival θα αναδείξει γεύσεις από όλο τον κόσμο, σε ένα φεστιβάλ που οι καντίνες και η μουσική να έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Πρόκειται για ένα μεγάλο ξέφρενο πάρτι, τεσσάρων ημερών, με το μοναδικό #VolosStreetFoodFestival – #FoodTruckFest από το Σωματείο street foods in Greece.

 

Food Truck Festival

 

Γεύσεις από την Ασία, την Ευρώπη και την Αμερική… με πινελιές από Ελλάδα. Noodles, Bao Buns, Fried Chicken, Corn Dogs, Churros, Strawberries and Cream, Παραδοσιακοί Λουκουμάδες, Chimney Cake, Burgers, Hot Dogs, Παγωτά, Παραδοσιακό Κεμπάπ όπως και Cocktail & Μπίρα σε ένα “φωτεινό” φεστιβάλ γεμάτο μουσική.

“Ανακαλύψτε νέες γεύσεις, συναντήστε φανταστικούς ανθρώπους και απολαύστε την πολυμορφία των πιάτων που προσφέρει η ελληνική και διεθνής #κουζίνα. Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί την πολιτισμική και γαστρονομική ποικιλομορφία του Βόλου!” – Volos Food Τruck Festival #κουζίνα. Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί την πολιτισμική και γαστρονομική ποικιλομορφία του Βόλου!” – Volos Food Truck Festival

 

Food Truck Festivαl

16-19 Μαΐου

Πλατεία Ρήγα Φεραίου

Ώρες: 12:00 – 00:00

Είσοδος ελεύθερη

[email protected]

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?