Home / Fashion  / Η Elisabetta Franchi σχεδιάζει την πρώτη της bridal collection

Η Elisabetta Franchi σχεδιάζει την πρώτη της bridal collection

elisabetta franchi x pronovias
Η διάσημη Ιταλίδα σχεδιάστρια Elisabetta Franchi συνεργάζεται με τον οίκο νυφικών Pronovias και παρουσιάζουν μαζί μία bridal collection βγαλμένη από όνειρο!

Η Pronovias συνεργάστηκε με την Elisabetta Franchi για μια συλλογή νυφικών.που θα είναι διαθέσιμη για τις μέλλουσες νύφες το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

“Έντυνα πάντα τις πελάτισσές μου για τις ειδικές περιστάσεις τους, για να τις κάνω να νιώθουν όμορφα και με αυτοπεποίθηση”, είπε η Franchi,.η οποία έχει αναπτύξει μια πιστή κοινότητα, επίσης μέσω μιας ισχυρής προσωπικής σύνδεσης.στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. “Είμαι ενθουσιασμένη που αυτή η σειρά θα επιτρέψει στη μάρκα να τις συνοδεύσει σε μια τόσο ξεχωριστή μέρα.”

Elisabetta 

Ο Marc Calabia Gibert, διευθύνων σύμβουλος της Gruppo Pronovias,.δήλωσε ότι η συνεργασία σηματοδοτεί τη δέσμευση της εταιρείας στην ιταλική αγορά,.“αναβαθμίζοντας τα πρότυπα της νυφικής μόδας, προσφέροντας στις νύφες.σε όλο τον κόσμο μια μοναδική εμπειρία στην επιλογή.καινοτόμων και avant-garde μοντέλων.”

Elisabetta Franchi

elisabetta x pronovias

Αυτή είναι η τελευταία συνεργασία της Pronovias με κορυφαίο σχεδιαστή,.με ονόματα όπως αυτά των Valentino, Elie Saab και Ungaro να έχουν προηγηθεί. Το χαρτοφυλάκιο επωνυμιών της Pronovias περιλαμβάνει την ομώνυμη ετικέτα,.καθώς και τα Atelier Pronovias και Nicole Milano,.που συμπληρώνουν επώνυμες νυφικές συλλογές, όπως η Marchesa και η Vera Wang.

Λίγη υπομονή ακόμα και οι bridal δημιουργίες της Elisabetta Franchi θα είναι κοντά σας στο δίκτυο καταστημάτων Pronovias και στα official sites της σχεδιάστριας και του οίκου νυφικών.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.