Home / Beauty  / Επίλεξε την κομψότητα για το μανικιούρ των εορτών!

Επίλεξε την κομψότητα για το μανικιούρ των εορτών!

το μανικιούρ

Αν λατρεύεις και εσύ το μανικιούρ που είναι κομψό και minimal, ακόμα και την περίοδο των εορτών, αυτά τα σχέδια είναι για εσένα!

 

Κάποιες από εμάς βλέπουμε την περίοδο των ευκαιριών ως την τέλεια ευκαιρία για να πειραματιστούμε με το μανικιούρ. Να δημιουργήσουμε εκκεντρικά, over the top και πολύ ιδιαίτερα nail looks! Ωστόσο, άλλοι προτιμούμε και τις γιορτινές μέρες τα minimal σχέδια, στα οποία κυριαρχεί η κομψότητα και η δύναμη του απλού. Συγκεντρώσαμε μερικά εκπληκτικά σχέδια που θα απογειώσουν τις εμφανίσεις σας και θα τους δώσουν τη chic πινελιά που χρειάζονται!

 

H επικρατέστερη τάση είναι το glitter ή τα glazed donut nails πάνω σε μία εορταστική απόχρωση. Κόκκινο, πράσινο, ασημί, χρυσό, λευκό, μαύρο και champagne είναι και φέτος τα αγαπημένα μας χρώματα! Δοκιμάστε ένα Γαλλικό σε πιο κομψές παραλλαγές, καθώς αποτελεί την πιο chic επιλογή κάθε περίοδο του χρόνου! Υιοθέτησε ένα από τα nail looks που σου προτείνουμε, για να έχεις και φέτος τα πιο elegant festive nails!

Υιοθέτησε ένα από τα nail looks που σου προτείνουμε, για να έχεις και φέτος τα πιο elegant festive nails!

Ποιο σου άρεσε περισσότερο; Μην αργείς και φρόντισε από τώρα το εορταστικό μανικιούρ σου! Ποιο σου άρεσε περισσότερο; Μην αργείς και φρόντισε από τώρα το εορταστικό μανικιούρ σου!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

All photos source Instagram

Κεντρική φωτογραφία: gel.bymegan/ Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.