Home / Beauty  / Τα face rollers μπορούν να βοηθήσουν την επιδερμίδα σου;

Τα face rollers μπορούν να βοηθήσουν την επιδερμίδα σου;

face rollers
Έχεις ακούσει για τα face rollers; Αυτά τα beauty εργαλεία έχουν εισβάλλει δυναμικά στη skin care ρουτίνα μας, αλλά ποια είναι τα οφέλη που μπορούν να της προσφέρουν;

 

Όλο και περισσότερα beauty tools και products κάνουν την εμφάνισή τους. Κάποια από αυτά κερδίζουν επάξια μία θέση στη skin care ρουτίνα μας, ενώ άλλα δεν καταφέρνουν να γίνουν τόσο δημοφιλή. Ένα από τα πιο πετυχημένα είναι τα face rollers! Πρόκειται για ένα εργαλείο που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από επώνυμες και beauty experts, καθώς έχει αρκετά οφέλη για την επιδερμίδα μας!.Είναι αυτό που θα σου προσφέρει το τόσο βοηθητικό face massage. Θα γυμνάσει τους μυς του προσώπου, χαρίζοντας σφριγυλή και λεία επιδερμίδα. Συνεπώς η ροή του αίματος στο πρόσωπο βελτιώνεται και μειώνεται ή αποτρέπεται το πρήξιμο.

 

Αν τοποθετήσεις το face roller σου στο ψυγείο, τότε έχεις και άλλα οφέλη! Αντιμετωπίζονται οι φλεγμονές, οι ερεθισμοί και τα σπυράκια και το δέρμα αναζωογονείται! Μην ξεχνάς ότι κάνοντας μασάζ στο πρόσωπό σου με αυτό το εργαλείο, τότε θα έχεις την ευκαιρία να ενισχύσεις την παραγωγή του κολλαγόνου και να δεις και μακροχρόνια αποτελέσματα! Θα μειωθούν ή θα αποτραπούν τα σημάδια γήρανσης και το δέρμα θα γίνει πιο ελαστικό. Last but not least, ένα face roller έχει τη δυνατότητα να σε χαλαρώσει! Nα μειώσει το άγχος και να αποτελέσει και wellness tool!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.